Odotettavissa Elokuun alku - Dancing Sun

Päivitetty 12.6.2024
Kaksoisastutus
Isä 1
Pitkäkarvainen collie, Millake´s Pure Eoghan

Millake´s Pure Eoghan
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa/CEA-vapaa
Lonkat : A/A (BLUP 117)
Kyynärpäät : 0/0

Toivo on mukavaluonteinen iso uros, rakastava touhupetteri. Toivo on reipas, utelias ja oppii helposti. Omaa tahtoa löytyy myös. Toivo tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on kasvanut koira-ja kissataloudessa Vihdin maaseudulla. Toivolla on hyvä ruokahalu ja se on hyvävatsainen. Toivon suvussa on paimennusta harrastavia koiria ja myös Toivo on käynyt kokeilemassa paimennusta. Suunnitelmissa on osallistua vielä muutamaan näyttelyyn sekä Toivon täytettyä kolme vuotta osallistua kaverikoiratestaukseen.
Geenitestit: DM N/N, MDR1+/-, CEA N/CEA, DMS aabbCc(low), rcd2-PRA N/N
Isä 2
Pitkäkarvainen collie, Millake´s Swarthy Breandan

Millake´s Swarthy Breandan
KoiraNet
Silmät : CEA-vapaa/CEA-vapaa
Lonkat : A/A (BLUP 118)
Kyynärpäät : 0/0

Benkku asustelee Pohjois-Espoossa Nuuksion järviylängöllä malaismaisemissa koira-ja kissalaumassa. Benkku viettää lähinnä kotikoiran arkea ja on aina mukana siellä missä kulloinkin tapahtuu. Benkku on täysin alusta- ja äänivarma. Ei stressaa turhista, ruoka maistuu aina ja omaa ns. peltivatsan. Benkku on hyväluonteinen vilkas kaveri, myös luottokaveri pentujen kanssa. Benkku itse on laajasti terveystutkittu, lääkärissä käynnit ovat keskittyneet rokotusten hakemiseen. Jälkeläisiä on kertynyt kolmen pentueen verran. Benkun suvussa on laajalti harrastuskoiria eri lajeissa. Benkun emo Millake´s Lovely Una kisaa rallytokon mestariluokassa. Jälkeläisistä löytyy menestyneitä agilitykoiria mm. FIAVA+ FIAVA-H.
Geenitestit (edta Laboklin):DM N/N, rcd2-PRA N/N (terve), MDR1 +/-, CEA N/CEA, Hyperuricosuria N/N
Emä
Pitkäkarvainen collie, Dancing Sun Estella Polaris

Dancing Sun Estella Polaris
KoiraNet
Soopeli
Silmät : crd/normaali, yksi ylimääräinen ripsi
Lonkat : A/A (BLUP 108)
Kyynärpäät : 0/0

Stella on sirorakenteinen, vilkas nuori narttu. Stella on erittäin koirasosiaalinen koko naapuruston kaveri. Stella on ahne ja hyvävatsainen. Stellalla on kevyt, karkea ja helppohoitoinen turkki. Liukkaat rappukäytävät hieman jännittävät ja niitä on pitänyt erikseen harjoitella. Uudetvuodet ovat sujuneet ongelmitta eivätkä muutkaan paukahdukset tai ukkoset ole Stellaa häirinneet. Stellan kanssa on harrasteltu omaksi iloksi rallytokoa.

Pienimuotoisessa kasvatustyössäni olen pyrkinyt painottamaan luonteeseen ja terveyteen. Pennut kasvavat kotioloissa kodin touhujen ja äänten ympäröiminä ja saavat paljon vapaata ulkoilua. Narttuni tulevat hyvin toimeen keskenään ja myös mummokoirat ovat osallistuneet pentujen hoitoon. Pentuja käyvät tervehtimässä myös tyttäreni chihuahuat. Pennut saavat paljon hellyyttä ja huomiota eri-ikäisiltä ihmisiltä ja myös lapsenlapseni käyvät leikkimässä pentujen kanssa.

Etsin Stellan pennuille sitoutuneita ja rakastavia koteja. Pennut myydään eläinlääkärin tarkastamina, silmätarkastettuina, loishäädettyinä ja sirutettuina. Pennut rekisteröidään sekä Suomen Kennelliiton että Ruokaviraston rekisteriin. Pennulle tehdään polveutumistutkimus.
KasvattajaAnna-Maija Kauppinen Dancing Sun
PaikkakuntaKerava
Emailkennel.dancingsun@gmail.com
Puh050 57 44 213
Millake´s Pure EoghanGoldentroll´s Lonesome RiderSaruskan Prince of Love
Goldentroll´s Snow Cloudberry
Millake´s Brilliant EloiseRoxier´s Snow Blue
Millake´s Duane Niamh
Dancing Sun Estella PolarisCelestial Wonder´s Captain MoonshadowBorn for Agara and African Sun
Monsolina Liz Blue
Dancing Sun Diana RossMerry Moonray´s Marlon Brando
Dancing Sun Amore
Millake´s Swarthy BreandanSaruskan Impressive LookMaple Yard Challenger
Saruskan Golden Empress
Millake´s Lovely UnaHoney Melon Pinas Adrien
Millake´s Charming Afeeca
Dancing Sun Estella PolarisCelestial Wonder´s Captain MoonshadowBorn for Agara and African Sun
Monsolina Liz Blue
Dancing Sun Diana RossMerry Moonray´s Marlon Brando
Dancing Sun Amore