Odotettavissa 63vrk täynnä 8.8.24 - Peppermill´s

Päivitetty 9.7.2024
Pitkäkarvainen collie, Crofter's Only Master Kisser
C.I.B FI MVA EE MVA LT MVA
Crofter's Only Master Kisser
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD
Lonkat : A/A, blup 113
Kyynärpäät : 0/0

Hyvärakenteinen ja vahvaluustoinen maskuliininen uros, jolla on suloinen ilme ja hyvä pää oikeine yksityiskohtineen, luonnonkorvat, täysi hampaisto ja oikeat pään linjat. Bonolla on hyvä eturinta ja kulmaukset, se liikkuu pitkällä, vetävällä askeleella ja kantaa häntänsä hyvin. Bono on hyvähermoinen ja rauhallinen, ihmisrakas ja ystävällinen. Se rakastaa liikkumista ja noutoleikkejä. Bono on luonnetestattu pistein +127, laukausvarma. Alustavarma. Hyvähermoinen ja hötkyilemätön äijä. Perusterve. Embark-geenitestattu

Bonolla on hyvää jälkeläisnäyttöä aiemmista pentueistaan.

Bono on pärjännyt näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla, se on mm. Suomen MVA ja kansainvälinen MVA.

Urosvalinta oli kasvattajalle helppo, sillä Bonossa on SE JOKIN, joka aiheuttaa vahvan intuition kasvattajalle. Kasvattaja on seuraillut Bonon elämää jo pidemmän aikaa suhteellisen läheltä.
Pitkäkarvainen collie, Crofter´s Only Sailor Jenny

Crofter´s Only Sailor Jenny
KoiraNet
Blue merle
Silmät : CRD
Lonkat : B/A, selkä LTV1
Kyynärpäät : 0/0

Myrsky on voimakasluonteinen, vilkas ja fyysinen narttu, joka tarvitsee riittävästi tekemistä ollakseen tyytyväinen. Osaa rauhoittua ja kotona mitä ihanin kainaloinen.

Perusterve, ei allergioita, ei iho-ongelmia tai muutakaan erikoista. Syö ns. perusnappulaa raa’alla lihalla höystettynä.

Hyvä pää ja mittasuhteet, luonnonkorvat, täysi hampaisto. Riittävät kulmaukset edessä ja hyvät takana, tasapainoinen rakenne ja liike. Hyvänlaatuinen karva, tummasävyinen merle.

Laiskalla näyttelyttämisellä 2x junSERT ja 2x SERT alle 2-vuotiaana.

Erinomainen jäljestäjä, tavoitteena joskus ilmoittautua jälki-kokeeseen. Hyvä nenän käyttö myös noseworkissa. Treenattu myös tokoa. Jumppaa suurella innolla tasapaino-alustoilla. Erilaiset alustat noteeraa, mutta kulkee ongelmitta. Harrastuskaveri vähän joka menoon. Treeneissä palkkautuu sekä ruualla että lelulla. Ei resurssiagressiivisuutta ruuan tai lelujen suhteen, mutta omaa ihmistään suojelee tarkasti. Ei riistaviettiä.

Embark-geenitestattu.
Myrsky on ultrattu kantavaksi 9.7. ja odotamme isoa pentuetta! Myrsky voi erinomaisesti ja hyrisee tyytyväisyyttään. Muutama kotiehdokas voisi vielä mahtua odottajien joukkoon :)

Pennuista odotan tulevan erittäin toiminnanhaluisia, rodunomaisia, hyvärakenteisia collieita. Etsin pennuille aktiivista kotia rakkaana perheenjäsenenä. Aktiviteetin ei tarvitse olla kisahenkistä, kunhan koira saa riittävästi vapaata liikuntaa, aivojumppaa ja tekemistä sekä rajoja ja rakkautta. Kodilta toivotaan yhteydenpitoa niin iloissa kuin suruissa ja kasvattaja myös lupaa olla tukenasi aina 24/7.

Kasvattaja on kokenut collieharrastaja vuodesta 2003 alkaen. Olen harrastanut ja kisannut useissa eri lajeissa, toiminut pitkään SCY Turun alaosaston sihteerinä. Terveyden ohella luonteiden kehittäminen on kasvattajalle tärkeää. Toimin luonnetestin koetoimitsijana, olen rotujärjestön ja Suomen kennelliiton jäsen ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Kauppasopimus tehdään Kennelliiton virallisella sopimuksella.

Pennut luovutetaan uusiin koteihin 8-viikkoisina sirutettuina, virallisesti FI-rekisteröityinä, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, suurella rakkaudella ja pieteetillä hoidettuna. Pennun mukana tulevat kirjalliset ohjeet pennun hoidosta sekä runsas pentupaketti. Kasvattaja ohjaa ja opastaa kaikessa pennun hoidossa. Pentueesta on jäämässä kotiin narttupentu, mikäli sellaisia meille suodaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti ensin sähköpostilla, puhelimitse tavoitettavissa paremmin joko viikonloppuisin tai arkena klo 18–20 välisenä aikana.

Kasvattaja on puheliasta sorttia, kysy ihmeessä lisää!
KasvattajaHeidi Malmivaara Peppermill´s
PaikkakuntaPaimio
Emailpeppermillscollies@gmail.com
Puh0505357855
Crofter's Only Master KisserLadnar KissmasterChelborn Kiss'n Tell
Samhaven Temptation Ladnar
Crofter's Only Emily Of New MoonDanlyn Moonwalker
Marcol Christmas Hope
Crofter´s Only Sailor JennyCrofter´s Only SilversailorIrokon Silverstar
Snowpaw Something Wicked
Marcol Just A Country GirlAbsolute Dynamite Of The Windy Lands
Marcol Fable Of Blue

Bono

Myrsky