Syntyneet 28.6.2024 - Diamondfox

Syntynyt 3 urosta, 1 narttu
Päivitetty 4.7.2024
Pitkäkarvainen collie, Silverlady's Like A Dream
C.I.B. FI MVA EE MVA LT JMVA BALTJV-20 V-22
Silverlady's Like A Dream
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Crd
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Pitkäkarvainen collie, Diamondfox Command To Be Sweet
RTK1
Diamondfox Command To Be Sweet
KoiraNet
Blue merle
Silmät : Terveet
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Vapaana kaksi urosta yhteistyökykyiseen, aktiiviseen ja pentujen jalostusarvoa ymmärtävään kotiin.

***

Stellan ja Pihwin pennut syntyivät pe 28.6.2024 <3

Suunnitellun pentueen vanhemmat ovat hyvä luonteisia ja terveitä. Vanhemmilla ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia. Niiden kanssa harrastetaan vähintään yhtä harrastusta kuten näyttelyitä tai urheiluharrastuksia.

Pentueeseen voi syntyä pitkäkarvaisia ja sileäkarvaisia collieita.


Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Meillä pennut tottuvat lapsiperhearkeen, erilaisten ihmisten käsittelyyn ja oppivat "koirankieltä" muun lauman mukana. Pennut kasvavat meillä perheen ja lauman keskellä, meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina ja hyvin sosiaalistettuina 7 viikon iästä alkaen. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki. Mikäli uusi koti ei ole vielä Collieyhdistyksen jäsen, voin liittää uudet omistajat halutessaan yhdistyksen jäseneksi edullisemmin. Mahdollisuus myös tilata pennulle MyDogDNA -geenitestipaketti alennettuun hintaan kasvattajan kautta. Pennut myydään perheenjäseniksi eli lemmikeiksi.

Toiveena uusille kodeille on että pentu saa rakastavan kodin, jossa sen perustarpeet osataan ottaa huomioon, pentu tullaan vähintään kouluttamaan perustottelevaisuuteen sekä saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteetteja. Toiveena myös että pennuille tehtäisiin vähintään viralliset PEVISA-tutkimukset (lonkat, kyynärpäät, silmät) yli 1-vuotiaana mutta viimeistään 3 vuotiaana, vähintään yksi näyttelykäynti ja luonnetestaus ( MH-luonnekuvaus / LTE luonnetesti / SmartDog / käyttäytymisen jalostustarkastus / paimennustaipumuksen testaus ). Toivomukset koskettavat myös koteja, joilla ei ole aikomusta kilpaharrastaa missään lajissa pennun kanssa. Näyttelyiden, luonteenarviointien ja virallisten terveystutkimusien osalta saa opastusta kasvattajalta.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä/esittelysi sähköpostitse kenneldiamondfox(a)gmail.com. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Teen tarkemmat haastattelut vasta pentujen synnyttyä, mutta aina voi tutustua kotiin jo ennakkoonkin.

Lyhyet kyselyt voi esittää somen (FB / instagramin kautta) tai WhatsApp:in (045 - 634 69 24) kautta ja pidemmät viestit/esittelyt sähköpostin kautta.

Kyselyitä ja viestejä tulee välillä runsaasti jonka seurauksena voi joskus joku viesti hukkua eli jos et saa minulta vastausta - laita uutta kyselyä tulemaan. Kaikille vastataan kyllä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaSievi
Kotisivuwww.diamondfox.net
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Puh0456346924
Silverlady´s Like a DreamHeidelinds Gone With the WindCorydon the Ringleader
Zenana for Heidelind Fantazija
Skabona Knockin´On Heaven´s DoorChelborn Kiss´n Tell
Impressive Lady Fantazija
Diamondfox Command To Be SweetWicani Command PerformanceVan-M Good Fellow At Wicani
Wicani Wicked Indulgence
Kimurantti MimosaKansvuokon Oliwer
Kimurantti Lady Fiona