Suunnitelmissa Kesä 2024 - Mahoney's

Päivitetty 19.10.2023
Pitkäkarvainen collie, Dispiritos Rio Rancho
FI MVA EE MVA LT JMVA EE JMVA RIGAW-18 LVV-19
Dispiritos Rio Rancho
KoiraNet
Soopeli
Silmät : PPM iris-iris
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Pakko kertoa, kun tämän uroksen ensimmäistä kertaa näin , niin olin myyty, Roope teki minuun heti vaikutuksen ihanalla avoimella luonteellaan, suunnitelma saada jotain tästä upeasta uroksesta jatkossa oli jo piirtynyt verkkokalvoilleni. Kasvattajan kertomaa Roopesta: "Roope on luonteeltaan sellainen jokapaikan höylä. Kulkee millä vaan alustalla reippaasti, eli ei ole alustaongelmia(ukkonen, ampuminen ei tuota ongelmia). Se on todella ihmisrakas ja lähtisi kenen vaan mukaan. Ahne ja syö myös narttujen tärppien aikaan myös, kestävä vatsa, ruokaa voi vaihtaa lennosta. Matkustaa ongelmitta. On melko äänekäs, innostuessaan voi jopa kiljua" :-D
Roope on saavuttanut nlystä usean maan valion arvon.
Pitkäkarvainen collie, Mahoney's Knowing You

Mahoney's Knowing You
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea vapaa/Cea-vapaa
Lonkat : A/B
Kyynärpäät : 0/0

Kerttu on sk colliepentueesta syntynyt pina narttu joka asuu sijoituksessa lapsuudenystävälläni, keskellä Hgin sykettä, joten ääniin on totuttu pennusta alkaen. Haltiansa mukaan täysin äänivarma koira. Kerttu on tottunut kulkemaan julkisella liikenteellä haltijansa kanssa, koska omaa autoa ei ole. Vaikka Kerttu ei olekaan kiinnostunut autoista, matkustaa se autossa ongelmitta.
Kerttu tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen, mutta tarvittaessa liian innokkaat pojat ja nokille hyppijöille kyllä ilmoitetaan missä heidän paikkansa on. Toimii hyvin suuremmassakin ihmisvilinässä. Hyvävatsainen, ja hyvin syövä otus. Turkki helppohoitoinen ja kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu hyvin.

Odotan tähän pentueeseen kaikinpuolin luonteeltaan mukavanoloisia ,kohtuu karvanmäärällä varustettuja pentuja. Pennut myydään eläinlääkärin tarkastamina, silmätutkittuina 3 x loishäädettyinä vastuullisiin koteihin. Kaikki harrastus plussaa.
Laita ensisijaisesti viestiä itsestäsi ja mahdollisesta koirakokemuksestasi.
KasvattajaSanna Siimes Mahoney's
PaikkakuntaKiikala/Salo
Kotisivumahoneyssmoothandshelties.blogspot.com/
Emailssiimes@gmail.com
Puh0509376679
DISPIRITOS RIO RANCHOWICANI DRAGONSBLOODWICANI NIGHTHAWK
MC LEOD'S ALL DRESSED FOR WICANI
WICANI SHAMELESS BEAUTYWICANI WALTZ OF THE NEW MOON
WICANI TIMELESS ELEGANCE
Mahoney's Knowing YouMahoney's Easy LoverSandcastle's Willing'N Apple
Mahoney's Deadly Kiss
Windswept Height's I'm Worth ItClingstone's Make The Point
Cinnaberry's Zephyr