Suunnitelmissa Kevät 2023 - Crinoid's

Päivitetty 13.1.2023
Pitkäkarvainen collie, Crinoid's Swing Along With Wind

Crinoid's Swing Along With Wind
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Cea-vapaa/cea-vapaa
Lonkat : A/C
Kyynärpäät : 1/0

Tim on keskikokoinen, pyöreärunkoinen ja hyväluustoinen uros, jolla kauniit mittasuhteet. Timillä on vahva matala kinner ja luonnonkorvat sekä kaikki hampaat ja se liikkuu maatavoittavasti ja hyvin kauniilla hännänkannolla. Luonteeltaan Tim on hyvin ihmisrakas ja kiltti. Mayan tavoin Timille rakasta puuhaa on päästellä täysillä vapaana rannalla ja metsässä.

Tim on hyvävatsainen ja hyvä syömään. Sillä ei ole yliherkkyyksiä eikä muitakaan terveysongelmia. Tim ei myöskään reagoi paukkuihin.

Koronan ja omistajan näyttelylaiskuuden vuoksi Tim on käynyt näyttelyssä vain kahdesti tuloksena SA, PU3, VARA-SERT ja VSP-jun.
Pitkäkarvainen collie, Aikuaiven Peilista Kaso

Aikuaiven Peilista Kaso
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Crd/distichiasis
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Maya on keskikokoa vähän pienempi tuontinarttu, jolla on kaunis pyöreä runko ja kivasti luustoa. Sillä on hyvä matala kinner ja hyvät maatavoittavat liikkeet. Maya on luonteeltaan nöyrä ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sen lempipuuhaa on juosta metsässä vapaana.

Mayalla on kaikki hampaat, kauniit luonnonkorvat, kaunisilmeinen pää ja sysimusta turkki. Mayalla on myös erinomainen ruokahalu (on todella ahne) eikä sillä ole yliherkkyyksiä eikä muitakaan terveysongelmia. Mayalla ei ole paukkuarkuutta.

Mayalla on aiemmin yksi pentue (2 urosta/Leaftribe) ja kauniit pojat ovat luonteeltaan erinomaisen avoimia ja leikkisiä.
Pentumme luovutetaan rakastaviin koteihin aikaisintaan 7-8 viikon iässä eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina ja useaan kertaan madotettuina, rekisteröityinä ja sirutettuina. Pennun mukana tulee hoito-ohjeet ja pentupaketti sekä halutessa kasvattajan tuki koko koiran elämän.

Uusien kotien on taattava pennuille päivittäin vapaata liikuntaa lihasten ja luuston kasvun tukemiseksi sekä sitoutuvan tekemään koiralle viralliset terveystutkimukset koiran aikuistuttua. Narttupentu ja/tai urospentu mahdollisesti sijoitetaan.

Kyselyt ensisijaisesti ensin sähköpostilla (työajoista johtuen).
KasvattajaMinna Merimaa Crinoid's
PaikkakuntaPori
Kotisivu/crinoidscollies.weebly.com/
Emailcrinoids@gmail.com
Puh044-2933833
Crinoid's Swing Along With WindAikuaiven Aikaset PakkasetMarvalan Dream Defender
Aikuaiven Reutu Vuori Tuulta
Crinoid's What A BirdieBrudholmens Black Intenzo
Houm Tet-a-Tet Quizzette
Aikuaiven Peilista KasoRiverside Song You Take My Breath AwayMertrisa Tikati Boo
Riverside Song American Trilogy
Vista S Lis´Ey GoryIrlain Of Byuti Fame´n Brilliant
Friden´s Quite A Lady

Nuoripari :D

Tim

Maya