Syntyneet 15.11 - Corundum

Syntynyt 6 urosta, 1 narttu
Päivitetty 21.11.2022
Pitkäkarvainen collie, Dispiritos Rio Rancho
C.I.B FI EE LV LT MVA EE LV LT BALT JMVA RIGAW-18 LVV-19
Dispiritos Rio Rancho
KoiraNet
Soopeli
Silmät : PPM iiris/iiris
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Roope on iloinen ja itsevarma uros. Terve, ahne ja hyvävatsainen ja jättänyt aiemmissa pentueissaan rohkeaa luonnetta sekä nättiä ja toimivaa runkoa. Roopen isä on kuuluisa Wicani Dragonsblood, josta polveutuu monia valioita sekä kivoja harrastuskoiria.
Pitkäkarvainen collie, Dispiritos Pink Me Love Me
AGI1
Dispiritos Pink Me Love Me
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä VA0 SP0 LTV1
Cindy odoittaa viimeistä pentuettaan ennen eläköitymistään takaisin agilityn pariin mammahommista. Cindy on luonteeltaan toimelias ja itsevarma narttu, jonka kanssa on kiva harrastaa. On periyttänyt aiemmissa pentueissaan upeaa työmoraaliaan, rohkeaa luonnettaan sekä aktiivisuuttaan. Cindy on hyvävatsainen ja ahne narttu, joka palkkautuu hyvin lelulla sekä ruualla.

Kuvassa Cindy 2-vuotiaana Wicani open showssa
Mahdollisesti muutama uros vapaana!

Odotan pennuista toimeliaita kavereita, jotka eivät todennäköisesti tule soveltumaan vain sohvan nurkkaa koristamaan. Pennut tullaan sosiaalistamaan huolellisesti ennen luovutusta sekä totutetaan erilaisiin arjen ääniin ja tapahtumiin. Pentujen kasvatuksessa hyödynnetään Puppy culture -menetelmiä, jotta pennut saisivat mahdollisimman hyvät eväät uuteen kotiin.

Kokemusta collieista lähes puolentoista vuosikymmen ajalta. Kasvattaja on Suomen collieyhdistyksen, Kennelliiton sekä SuKoKan jäsen. Pennut luonnollisesti rekisteröidään Suomen Kennelliittoon, madotetaan useaan kertaan sekä ne terveystarkastetaan ja niiden silmät peilataan ennen luovutusta. Pennut ovat vanhempien perusteella DM normaaleja.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Kerrothan viestissäsi koirataustaasi sekä millaiseen kotiin pentu olisi mahdollisesti tulossa. Uuden kodin halukkuus luustokuvata koira aikuisena (kasvattaja auttaa tässä kyllä) ehtona pennun myynnille. Pennun mukana tulee tuhti pentupaketti sekä kasvattajan tuki läpi pennun elämän.
KasvattajaLara Pyssysalo Corundum
PaikkakuntaNokia
Emaillara.corundum@gmail.com
Dispiritos Rio RanchoWicani DragonsbloodWicani Nighthawk
Mc Leod´s All Dressed For Wicani
Wicani Shameless BeautyWicani Walz Of The New Moon
Wicani Timeless Elegance
Dispiritos Pink Me Love MeWicani Dark AmbienceGlasgowhill's With Pride
Wicani Wicked Indulgence
Dispiritos All About EveWicani Caped Crusander
Kiiramanna Blue Heaven