Syntyneet 12.6.2022 - Sofia Joosten

Syntynyt 2 urosta, 3 narttua
Päivitetty 20.6.2022
Pitkäkarvainen collie, Corydon Conqueror
FI MVA
Corydon Conqueror
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Hyväksytty luonnetesti 100+

Lord on ystävällinen, melko kookas, ryhdikäs uros. Sillä on sysimusta turkki ja pitkä kaula. Hyvä hännänkanto ja oikea purenta. Perusterve, ei allergioita ja hyvä vatsa. Utelias ja rohkea uros, jolla ei ole elämää häiritseviä pelkoja. Älykäs ja oppii mielellään uutta. Se on luonteeltaan tasainen ja on parhaimmillaan lajeissa, joissa ei vaadita räjähtävää energiaa.
Pitkäkarvainen collie, Gilantre's Aglaia Althaia

Gilantre's Aglaia Althaia
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : OK, distichiasis
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Maikki on iloinen, ystävällinen ja aktiivinen nuori narttu. Hyvä vatsainen ja ahne. Helposti motivoitavissa tekemään. Omaa hyvän taisteluhalun. Treenailtu nuorena agilityn alkeita, osoittanut hyvää ja nopeaa oppimiskykyä ja toiminnanhalua yhdessä ohjaajan kanssa. Ei omaa turhia elämää häiritseviä pelkoja ääniä tai alustoja kohtaan. Vaivaton reissukaveri.
Pennuille etsitään yhteistyöhaluisia koteja, joissa ensisijaisesti koira pääsee osaksi perhettä. Vanhempien puolelta löytyy kuitenkin potkua harrastamiseen, joten etsin koteja joissa harrastamisesta oltaisiin kiinnostuneita. Plussaa on, jos colliet ovat jo entuudestaan tuttuja ja olet valmis pitämään yhteyttä koko koiran elämän ajan!

Pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa, kolinoineen ja äänineen. Pennut myydään silmätarkastettuna, eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuna. Pennuille otetaan vakuutus piilevien vikojen varalta. Kasvattaja on SCY:n jäsen ja kasvattajanimianomuksen hyväksyntää odotellaan.
KasvattajaSofia Joosten
PaikkakuntaKärkölä
Emailbright.eyed.eyes@gmail.com
Corydon ConquerorCorydon Victor LudorumPahlex Dollar N Dime
Corydon Follow Me
Demelewis Catch The Breeze For CorydonDemelewis Dark Moon Driftin Over Corydon
Corydon Fancy Me
Gilantre's Aglaia AlthaiaRoxier's Snow BlueRoxier's Blue Maxam
Black Gary Touch Of Love
Merry Moonray's Winter TaleMerry Moonray's Firecracker
Merry Moonray's Blue Roulette

Maikki ja Lordi