Odotettavissa Heinäkuun alussa 2022 - Maple Yard

Pitkäkarvainen collie, Maple Yard Volcano

Maple Yard Volcano
KoiraNet
Tricolour
Silmät : aikuisena cea-vapaat
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Mörkö on hyvin vauhdikas, kisaava agilitykoira. Mörkön äiti on Agilityvalio ja suvussa on paljon menestyneitä harrastuskoiria niin agility-, toko- kuin paimennus puolellakin. Mörkön emä on ohjaajineen valittu nuorten agilityn Maajoukkueeseen 2022. Mörkö on nopea agilitykoira, joka palkkautuu hyvin pelkästään tekemisestä. Tässä koirassa on moottoria hyvin tavoitteelliseen kisaamiseen. Mörkö palkkautuu jo pelkästään tekemisestä ja nauttii kaikesta aktiviteetista. Aivan ihanteellinen harrastuskoira, mutta kotioloissa osaa myös rauhoittua. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Mörkön sisaruksista kaksi muutakin kilpailee agilityssä, sisko kilpailee 3-luokassa ja osallistuu SM-kisoihin. Mörkö ja sen sisarukset ovat hyvin perusterveitä koiria, joilla on hyvä, terve ja tasapainoinen rakenne. Tässä koirassa on oikeasti poweria harrastukseen.
Pitkäkarvainen collie, Maple Yard Tiglio

Maple Yard Tiglio
KoiraNet
Tricolour
Silmät : cea-vapaa/cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Tiki on perusterve, erittäin ystävällinen ja vauhdikas narttu. Koirasosiaalinen ja rakastaa lapsia. Ei ääniarkuutta eikä alusta-arkuutta. Vauhdikas ja vietikäs collie, jolla hyvä taistelutahto ja saalisvietti. Syttyy hyvin leikkimään, nopea sekä ketterä koira jolla hyvä kropanhallinta. Tikin emä on Agilityvalio Maple Yard La-Di-Da, joka on pentueesta jossa on 3 x agilityvalioita, sisko, jolla koulutustunnus HK3 sekä veli joka on MVA. Lisäksi suvussa tulee kolmessa ylenevässä polvessa agilityvalioita ja isälinjasta tulee myös paimennus puolella menestyneitä koiria. Tiki tulee harrastuslinjaisesta suvusta jossa on hyvin monessa sukupolvessa erilaisissa harrastuksissa menestyneitä koiria. Tikin isä on pitkäkarvainen nahka, eli Tiki on na. kahden rodun risteytys ja omaa hyvin laajan geenipoolin, tämän takia Tikillä on myös helppohoitoinen ja liioittelematon turkki.
Pennut myydään terveystarkastettuina, sirutettuina, madotettuina, silmäpeilattuina ja pentutestattuina. Pentujen kanssa tehdään paljon ja panostetaan sosiaalistamiseen. Pennut kasvavat kotioloissa ja niitä hoidetaan rakkaudella. Kasvattajalla yli 15-vuoden kokemus pk. collieiden kasvatuksesta. Kennel Maple Yard on voittanut useasti vuoden collie kasvattaja kilpailun. Lisäksi kilpailen SM-tasolla agilityssä ja olen kasvattanut koiria myös virkakäyttöön. Kasvattaja järjestää pentutapaamisia, koulutuksia sekä kesäleirin. Pennut myydään rakastaviin koteihin, ei näyttelypakkoa. Soittele tai laita s.postia niin jutellaan lisää!
KasvattajaTiina Hasu Maple Yard
PaikkakuntaMäntsälä
Kotisivuwww.mapleyard.com
Emailtiina@mapleyard.com
Puh0504161003
Maple Yard VolcanoMillakes Swarthy BreandanSaruskan Impressive Look
Millakes Lovely Una
Maple Yard Quick StepSkyelice Arctic Explorer Peary
Maple Yard Daiquiri
Maple Yard TiglioKangasvuokon TähtipoikaMimosan Like a Strike
Kangasvuokon Amelia
Maple Yard la-Di-DaMaple Yard Glen Clova
Maple Yard Chupa Chups

Mörkö, pentujen isä agilityssä