Syntyneet 27.5.2022 - Irokon

Syntynyt 2 urosta, 3 narttua
Päivitetty 23.6.2022
Pitkäkarvainen collie, Irokon Oklahoma Origins
BH
Irokon Oklahoma Origins
KoiraNet
Soopeli
Silmät : cea-vapaa/cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Harald on lupaava nuori palveluskoiran alku, jonka kisauran alkua pk-jäljellä odotamme tälle kaudelle. Se on kookas ja voimakas, silti erittäin kimmoisa ja ketterä koira jolla on ilmavat, helpot hypyt ja pitkä, tehokas askel. Luonteeltaan se on ehdottoman varma ja hyvähermoinen, siinä on juuri sopivasti kovuutta ollen kuitenkin miellyttämishaluinen, ja se on täysin laukaus- ja äänivarma sekä varmajalkainen kaikilla alustoilla. Temperamentiltaan se on sopivan vilkas, ja sillä on erinomainen viettikestävyys. Harald tykkää käyttää myös ääntään ja nauttii fyysisestä kamppailusta ja täysillä juoksemisesta.

Haraldin suku on isän puolelta sileäkarvaisia, ja se on perimältään testatustikin (MyDogDNA) erittäin monimuotoinen, edustaen kauttaaltaan harvinaisempia sukuhaaroja rodussa. Haraldin sisarukset ovat kaikki aktiivisia harrastuskoiria pk-lajeissa ja agilityssä.
Pitkäkarvainen collie, Irokon Eternal Sunshine

Irokon Eternal Sunshine
KoiraNet
Tricolour
Silmät : cea-capaa/cea-vapaa
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Sunny on kompakti, ketterä ja hyvin varmaluonteinen narttu, jonka kanssa on ehditty aloittamaan kilpailemista agilityssä muutaman startin ja ensimmäisen LUVAn verran. Sunny on treenaillut myös Tokoa ja Rallya jokseenkin tavoitteellisesti. Sunny on täysin laukaus- ja äänivarma ja varmajalkainen kaikilla alustoilla - agilityssä sen ehdottomia suosikkeja ovatkin kontaktiesteet, erityisesti keinu.
Se on esitetty näyttelyissä vain neljästi, niistä 1x SERT ROP, 2 x V-SERT, V-CACIB ja palkittu joka kerta SA:lla.

Sunny on ns. geenipankki-pentueestani, joka on linjattu omiin kantakoiriini, erityisesti JK2 HK2 Toko EVL BH Irokon Donna Gloriaan. Suku on täynnä koetuloksellisia harrastuskoiria, mukaan lukien 3-luokan palveluskoiria kolmessa sukupolvessa. Sunny itse on 6.polven koetuloksellinen harrastuskoira omassa narttulinjassani. Sunnyn sisaruksista 5/7 on kilpaillut tuloksellisesti eri koemuodoissa.
VAPAANA tällä hetkellä (22.6.) soopelit uros- ja narttupentu. Etsin pennuille ensisijaisesti koepuolen harrastamisesta kiinnostuneita koteja, joilla on mahdollisuus vastata koiran suureen liikunnan ja toiminnan tarpeeseen, sekä osaamista käsitellä ja kouluttaa fyysistä, luonteikasta koiraa oikein. Ainakin urospentujen kodeilta toivon aiempaa kokemusta pk-rotuisen tai vastaavan koiran kouluttamisesta.

Sukutaulu on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman hyviä, toimintakykyisiä palveluskoiria, joilla on collieiksi "isoja" ominaisuuksia, joten tässä voisi olla tilaisuus jollekin, joka haluaa harrastaa esim. kansallisia palveluskoiralajeja hyvällä colliella. Yhdistelmän taustassa linjautuu FI&EE&SE MVA JK3 TK1 BH Irokon Moonlight "Rasti", joka oli koirana mahtava, mutta myös vaativa.

Odotan tietenkin pennuista erittäin iloisia, ihmisystävällisiä, vakaahermoisia ja arjessakin oikein koulutettuina ja aktivoituina mitä parhaita perheenjäseniä. Ulkonäköpuolelta odotan tasapainoista työkoiran rakennetta ja upeita liikkeitä, mutta varsinaisia kehäkettuja tavoittelemme muista yhdistelmistä.

Kasvattajana tarjoan apua ja tukea yli 30v rotukokemuksella, ammattitaitoista apua koulutusasioissa niin arkeen kuin lajitreeneihin, ja kasvatinomistajien tukena on aina myös laaja, osaava Irokon team. Vuolasvirta-palkintokin on tullut hyvällä yhteistyöllä matkan varrella ansaittua. Tervetuloa osaksi meidän joukkuetta!
KasvattajaJohanna & Eija Ruottinen Irokon
PaikkakuntaLatovainio
Kotisivuwww.irokon.net
Emailjohanna.ruottinen@irokon.net
Puh0405838908
Irokon Oklahoma OriginsSandcastle's Poker FaceClingstone's Make The Point
Sandcastle's Blushing Pink
Irokon Better With GlitterSuvituikun Jacky-Bear
Irokon Nothing But Glitter
Irokon Eternal SunshineBlack Gary Moon WalkerIrokon Moonlight
Ingledene Welcome Back
Irokon Just Too SmartGatefields Smart Guy
Irokon Lightspeed