Suunnitelmissa Kevät/kesä 2022 - Awapik's

Päivitetty 5.10.2021
Pitkäkarvainen collie, Eniwei's I'm Worth Knowing

Eniwei's I'm Worth Knowing
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa / CEA-vapaa
Lonkat : B/A, BLUP 109
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: VA0, LTV1, SP0
Polvet: 0/0
Sydän: OK

Geenitestit:
CEA kantaja

Harrastustulokset:
Näyttelyt: AVO ERI3 SA

Kajo on terve, kiltti, aktiivinen ja oman arvonsa tunteva oman perheen koira. Luonteeltaan se on ystävällinen ja lämminhenkinen uros. Joillekin vieraille saattaa aluksi olla hieman etäinen, mutta kun oppii tuntemaan, niin Kajosta saa ylimmän ystävän.
Omistajansa kanssa Kajo kiertää näyttelyitä ja ottaa osaa erilaisiin harrasteisiin. Parhaiten Kajo palkkautuu ruoalla ja esineiden noutaminen on Kajon mielipuuhaa. Hyvä syömään. Ei ääni- eikä alustaherkkyyksiä.
Pitkäkarvainen collie, Dark Dynasty's For The Sake Of My Soul

Dark Dynasty's For The Sake Of My Soul
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa / CEA-vapaa
Lonkat : A/A, BLUP 105
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: VA1, LTV1 (SP0 epävirallisesti)

Harrastustulokset:
Näyttelyt: PEK1 KP ROP-pentu

​Freia on luonteeltaan erittäin avoin ja sosiaalinen narttu. Se tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten ja koirien kanssa. Miellyttämishaluinen, reipas, joka paikassa vaivattomasti mukana kulkeva tyttö. Osaa hienosti rauhoittua vilinässä ja vilskeessä.
Erittäin helposti motivoitavissa, tekee innokkaasti ja oppii nopeasti. Palkkautuu hyvin herkulla, kehuilla ja lelulla. Ahne, hyvä syömään. Erilaisiin ääniin ja alustoihin suhtautuu hyvin.
Odotan pennuista reippaita, avoimia ja sosiaalisia collieita. "Sohvakoiriksi" näistä tuskin on ja siksi etsinkin pennuille aktiivisia, yhteistyökykyisiä ja ennen kaikkea rakastavia koteja. Koiran kanssa harrastamisesta kiinnostuneisuus plussaa (muttei pakollista).

Awapik's -pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden paljon erilaisia kokemuksia. Pentuja käsitellään päivittäin, joten ne tottuvat käsittelyyn.
Pennut luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina, loishäädettyinä, virallisesti silmätarkastettuina ja eläinlääkärin tarkastamina aikaisintaan 7-8 viikon iässä. Pentu saa mukaansa pentupaketin ja kasvattajan tuki kulkee mukana koiran koko elämän.
Kasvattaja on mm. Suomen Kennelliiton sekä Suomen Collieyhdistyksen jäsen ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen.

Mikäli kiinnostuit tästä yhdistelmästä ja olisit kiinnostunut pennusta, otathan yhteyttä sähköpostitse ( miraliisa90@hotmail.com ). Kerro viestissä itsestäsi/perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä toiveistasi pennun suhteen. Luethan myös kotisivuilta löytyvän pentuinfon, kiitos :)
KasvattajaMira Mäkynen Awapik's
PaikkakuntaKurikka
Kotisivu/awapiks.weebly.com/
Emailmiraliisa90@hotmail.com
Eniwei's I'm Worth KnowingSaruskan Once In A LifetimeFinn Arrow Jackpot Jerry
Saruskan Key To My Heart
Merry Moonray's Pump Up The DramaSay Wuf Con Fuoco
Merry Moonray's Blue Roulette
Dark Dynasty's For The Sake Of My SoulSaruskan Soul ManMaple Yard Bow-Wow
Saruskan Key Of Love
Dark Dynasty's Ebony EmpressSiniketun Musta Ruhtinas
Serasecret Moonshine Angel

Kajo

Freia