Odotettavissa Heinäkuun alku - Irokon

Päivitetty 26.5.2021
Pitkäkarvainen collie, Irokon To The Moon And Back

Irokon To The Moon And Back
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea-vapaa pentuna ja aikuisena
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Geenitestit (Combibreed, van Haeringen)
N/DM, N/CEA, MDR1 +/-, merle m/m, hip laxity 1 & 2 = N/N, hyperuricosuria, TNS, NCL, GCS, IGS = N/N

Näytt.mm. V-SERT. Rally-Toko alo hyv 88p.

Ernesto on kompakti, tilavarunkoinen nuori poika jolla kaunis 'brittiläinen' ilme ja korrekti otsapenger. Vahvat, matalat kintereet ja vaivaton, kevyt liikunta. 'Geenipankki-pentueestani', jossa muutoin monipuolisessa sukutaulussa linjautuu ominaisuuksiltaan erinomainen palveluskoira HK2 JK2 Toko EVL BH Irokon Donna Gloria. Suvussa molemmin puolin useassa sukupolvessa pk- ja muita koetuloksia. Luonteeltaan hyvähermoinen ja varma jokapaikan koira, jolla on rohkeutta ja toimintakykyä sekä kohtuullisesti dominanssia; kuitenkin osoittautunut sosiaaliseksi ja vanhempien urosten alla varsin helpoksi laumakoiraksi. Leikkii kohtuullisesti. Äänivarma, ahne ja vilkas. Koulutetaan tavoitteellisesti, kisaamista aloiteltu Rally-Tokossa.
Pitkäkarvainen collie, Irokon Dreamworks

Irokon Dreamworks
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Crd/Cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

N/DM

Esitetty kerran pentuluokassa, josta KP. Treenaa kisatavoitteellisesti agilityä.

Rose on suvuiltaan hyvin monimuotoinen, kauniin sininen, klassinen nuori narttu. Erittäin vilkas ja ahne, saalisviettiä kohtuullisesti. Tyypillisen 'colliepehmeä' ja nöyrä, herkkä ohjattava. Äänivarma. Erinomainen fysiikka agilityyn, nopea, hyvin hyppäävä ja elastinen. Helppo laumakoirana ja super-sosiaalinen, ihmisiä rakastava, yhteistyöhaluinen perusluonne.
Yhdistelmä on linjasiitospentue, jossa takana molemmin puolin 6 sukupolvea omaa tuloksellisesti koulutettua ja näyttelyissä korkeasti palkittua narttulinjaani. Kummankin takaa tulee myös meille vieraampaa verta monimuotoisen perimän säilyttämiseksi. Molemmat nuoret vanhemmat ovat omia koiriani jotka meillä kotona tai treeneissä tavattavissa. Odotan pentueesta monipuolisesti laadukkaita rotunsa edustajia, joilla olisi oikeissa käsissä edellytyksiä sekä näyttelykehiin että koepuolen harrastuskentille.

Jos voisit olla oikea henkilö tarjoamaan Rosen ja Erneston pennulle aktiivisen, suurella sydämellä rotua harrastavan ja yhteistyöhaluisen kodin, kuulisin sinusta mielellään lisää vaikka puhelimitse - halutessasi voit laittaa sähköpostiakin alkuun.

Edellytän tulevilta kodeilta mahdollisuutta tarjota koiralle runsaasti ja säännöllisesti vapaata liikuntaa, ja olemmehan yhtä mieltä myös siitä, että rodunomaiset terveystutkimukset (Pevisa) kuuluvat asiaan. Ihan vain kotikoiran virkaan koiraa etsiviä en tällä hetkellä ota odotuslistalle, sillä kysyntää tuntuu olevan, ja harrastavat kodit (näyttelyt ja/tai koepuolen lajit) ovat etusijalla.

Kasvatustyömme on palkittu Vuolasvirta-palkinnolla, ja meillä on yli 30 vuotta kokemusta rodusta. Koulutuspuolelle sekä eri koiraurheilulajeihin että arjen asioihin, samoin kuin näyttelyihin, kasvatinomistaja saa meiltä ammattitaitoisen tuen. Pennunostajan tukiverkkona myös osaava, kannustava ja hyvähenkinen kasvattiporukkamme Team Irokon.KasvattajaJohanna & Eija Ruottinen Irokon
PaikkakuntaLatovainio
Kotisivuwww.irokon.net
Emailjohanna.ruottinen@irokon.net
Puh0405838908
Irokon To The Moon And BackBlack Gary Moon WalkerIrokon Moonlight
Ingledene Welcome Back
Irokon Just Too SmartGatefields Smart Guy
Irokon Lightspeed
Irokon DreamworksHawkfield's What's It To YouBe Exclusive's On A Winter Night
Hawkfield's Well Kept Secret
Irokon Rise'n ShineGatefields Magical Player
Irokon Starshine