Syntyneet 20.6.2021 - Margit Koivumaa

Syntynyt 1 uros, 3 narttua
Päivitetty 21.6.2021
Pitkäkarvainen collie, Corydon Dom Perignon

Corydon Dom Perignon
KoiraNet
Tricolour
Silmät : cea- vapaa, distichiasis
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Dom on koiramaailman gentleman, sillä on erittäin miellyttävä luonne. Sen liikkuessa katsojan silmä lepää upeassa liikkeessä Vahvavatsainen, ei allergioita. Kaikki hampaat. Ääni- ja alustavarma. DOM on englannin tuonti uros, vahvaluustoinen, hyvä rakenne ja kerrassaan ihastuttava olemus sekä rakenteen että luonteensa puolesta.
Pitkäkarvainen collie, Black Gary Wonderful Birdie
C.I.B. FI MVA EE MVA LT MVA JMV-14 LTV-19 EEV-20 BLACK GARY WONDERFUL BIRDIE BH, TK 1 RTK 2
Black Gary Wonderful Birdie
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Cea-vapaat, geneettisesti silmäterve
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

DM vapaa vanhempien perusteella. Geenitestattu terveeksi cea n osalta. Jalostustarkastettu. Jade on avoin, rohkea, sosiaalinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja taistelutahtoinen hyvän saalistusvietin ja työmoraalin omaava narttu. Sillä ei ole allergioita, hyvä vatsainen ja ruoka maistuu. Jade liikkuu joustavalla ja pitkällä maata tavoittavalla askeleella, sillä on erinomainen rakenne, kauniit mittasuhteet, erinomaiset kulmaukset, upea olemus. Jade rakastaa jäljestämistä. Jadella on oikeus kilpailla VOI luokassa Mejässä, Tokossa ja rallytokossa. FH jäljelle ei olla vielä coronan takia päästy kisaamaan.
KAIKI PENNUT OVAT VARATTUJA!
Jaden ja Domin pennut syntyvät viikolla 24. Jade ultrattu kantavaksi

Otathan ensin yhteyttä sähköpostilla Margit.Koivumaa@telemail.fi ja kertoisit miksi sinä haluat juuri pitkäkarvaisen collien pennun juuri tästä yhdistelmästä. Toivon tältä pentueelta terveitä, aktiivisia ja hyvän hermorakenteen omaavia rodunomaisia yksilöitä. Geenitestin perusteella pennut ovat silmäterveitä CEA n osalta.

Pennut syntyvät meillä kotona. Pennut tottuvat oman kodin ääniin sekä toisiin koiriin. Etsin pennuille yhteistyökykyistä, rakastavaa, huolehtivaa ja mielellään harrastavaa kotia, jossa se saa elää rakkaina perheenjäseninä. Etusijalla harrastavat kodit ja jotka sitoutuvat vähintään PEVISAN tutkimuksiin
Pennut luovutetaan tietenkin eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, virallisesti silmätarkastettuna, useaan kertaan matolääkittynä. Mukaansa pennut saavat pentupakkaukset, kasvattajan kotihoito-ohjeet, trimmausohjeet sekä pentuoppaan. Kasvattajan tuki on saatavilla koko pennun/koiran elämän ajan. Autan mielelläni harrastuksiin tutustumisissa, kilpailen itse rallytokossa, tokossa, mejässä sekä treenailen muitakin lajeja kisa tavoitteellisesti. Pennuille luodaan koulutusrinki jos innokkuutta löytyy asiaan. Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Collieyhdistyksen SCY jäsen. Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan peruskurssin JA ALLEKIRJOITTANUT KASVATTAJA SITOUMUKSEN . Olen suorittanut Koetoimitsija kursseja mm MH kuvaukseen sekä PK-lajeihin.
Harrastan näyttelyitä, tottista, tokoa, FH jälkeä ja Mejää. Esitän mielelläni kasvattejani näyttelyissä kotimaassa ja ulkomailla. PS. Kotisivuja päivitetään parhaillaan. FB ssä kasvattaja ryhmä tulevalle kennelnimelle.

KasvattajaMargit Koivumaa Margit Koivumaa
PaikkakuntaJoensuu
Kotisivutulossa
Emailmargit.koivumaa@telemail.fi
Puh0504060668
Corydon Dom PerignonCorydon Winning FactorCorydon Victor Ludorum
Corydon Moonflower
Corydon Blue FizzDemelewis Dark Moon Driftin Over Corydon
Mejola My Blue Heaven For Corydon
Black Gary Wonderful BirdieIrokon MoonlightRuffennuff the Exceptional
Irokon Donna Gloria
Ingledene Welcome BackIngledene Mr Majestic
Black Gary La Dame Chere

DOM

JADE

JADE

Dom