Syntyneet 17.4.2021 - Irokon

Syntynyt 1 uros, 6 narttua
Päivitetty 22.4.2021
Pitkäkarvainen collie, Silverlady's Limited Edition
LT MVA EE JMVA BALTV-20
Silverlady's Limited Edition
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Cea-vapaa aikuisena
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Erikoisnäyttelyn ROP ja BIS2, 2 x CACIB

Sylwester on nuori, lupaava uros joka erottuu joukosta erinomaisella rakenteellaan ja liikunnallaan. Se on kookas, fyysinen koira,joka nauttii kroppansa käyttämisestä ja on olemukseltaan sporttinen. Luonteeltaan se on ystävällinen, sopivan vilkas, uroslaumassa hyvin toimeen tuleva vaikka omaakin hiukan dominanssia. Äänivarma ja liikuu ongelmitta erilaisilla alustoilla. Innokas ja yhteistyöhaluinen niin esiintyessään näyttelykehissä kuin arjen puuhissa.
Pitkäkarvainen collie, Irokon Rise'n Shine
FI MVA EE JCH BH
Irokon Rise'n Shine
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Crd/Cea-vapaa
Lonkat : A/B
Kyynärpäät : 0/0

N/DM
näyttelyistä: 3 x SERT 2 x VSP V-CACIB
kokeista: hyväksytty BH, AGI1 LUVA

Ceri on koulutettu koetasolle tai lähelle sitä useassa eri lajissa (Pk- ja peltojälki, Toko, agility) ja toimii paljon myös apunani koulutusohjaajan hommissa, vaikkakin kilpaileminen on toistaiseksi jäänyt vähemälle. Se on melko korkeavireinen, työskennellessään intensiivinen koira; tyypillisen 'colliepehmeä' ohjattava, palkkautuu hyvin sekä ruualla että lelulla. Ceri on kookas ja elastinen narttu, jolla on voimakkaat, ilmavat hypyt. Ihmisiä kohtaan Ceri on erittäin avoin, kuuliainen ja ystävällinen, laumakoirana haasteensa tekee dominanssi ja hyvin nopeasti 'nollasta sataan kiihtyvä' luonne. Ceri on aina ollut täysin perusterve, ahne ja hyvävatsainen.

Cerillä on yhdestä aikaisemmasta pentueesta kolme perustervettä ja tervepäistä, harrastuksissa toimivaa jälkeläistä.
** TÄLLÄ HETKELLÄ ALUSTAVA VARAUSLISTA TÄYNNÄ **

Odotan pentueesta aktiivisia, kropaltaan ja korvien väliltään liikkumaan luotuja collieita, joilla olisi edellytyksiä näyttelykehiin ja myös koepuolelle. Emälinjassa on 5 sukupolvea tuloksellisesti koulutettuja harrastuskoiria, ja koska kaikkia ei voi jättää kotiin, ETSIN NARTTUPENNULLE SIJOITUSKOTIA jolla olisi kiinnostusta olla osana tässä meille tärkeässä jatkumossa.

Kysy ihmeessä, jos tämänmoinen kaveri kehiin tai kentille tuntuisi omalta! Kotikoiran virkaan en tällä hetkellä ota alustavia varauksia.

Edellytän pennunostajalta mahdollisuutta tarjota koiralle runsaasti ja säännöllisesti vapaata liikuntaa, ja kiinnostusta teettää aikanaan rodunomaiset terveystutkimukset (Pevisa).

Kasvatustyöstämme myönnetty Vuolasvirta-palkinto v.2018, rodusta kokemusta yli 30 vuotta. Kasvattajan lisäksi pennunostajan tukena ylä- ja alamäissä mahtava, osaava ja kannustava Team Irokon kasvattiporukka!

KasvattajaJohanna & Eija Ruottinen Irokon
PaikkakuntaLatovainio
Kotisivuwww.irokon.net
Emailjohanna.ruottinen@irokon.net
Puh+358405838908
Silverlady's Limited EditionHeidelind's Gone With The WindCorydon The Ringleader
Zenana For Heidelind Fantazija
Skabona Knockin' On Heaven's DoorChelborn Kiss'n Tell
Impressive Lady Fantazija
Irokon Rise'n ShineGatefields Magical PlayerSteadwyn Showmanship
Gatefields Good Ol' Days
Irokon StarshineRuffenuff The Exceptional
Irokon Donna Gloria