Odotettavissa Maaliskuu 2021 - Gilantre's

Päivitetty 5.1.2021
Pitkäkarvainen collie, Irokon Silverstar
FI MVA EE MVA EE JCH EEV-18
Irokon Silverstar
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CRD
Lonkat : A/A (108)
Kyynärpäät : 0/0

DM/DM
58cm, n.25 kg, kaikki hampaat ja hyvä purenta.

Näyttelyistä: 10 x CACIB, Vuoden näyttelycolliekisan #2 2017 & 2018

Rauhallinen, hyvähermoinen, täysin ääni- ja laukausvarma koira, jonka kanssa arkielämä ja matkustaminen on helppoa. Sosiaalinen niin ihmisiä kuin kaikkia koiria kohtaan. Leikkii kohtuullisesti ja on ahne. Vikin täys- ja puolisisaruksissa ja sukutaulussa on useita valioita ja eri koepuolen lajeissa tuloksekkaasti kilpailleita koiria. Periyttänyt itseään selkeästi erilinjaisten narttujen kanssa, ja jättänyt toistaiseksi kaikin tavoin erinomaista terveyttä.

5 pentuetta, 33 jälkeläistä. Luustoltaan tutkittuja jälkeläisiä 10, 9*A/A, 1*B/A ja 10*0/0, näyttelyistä mm. SERT, VASERT, 3*SA tulokset jälkeläisille.
Pitkäkarvainen collie, Merry Moonray's Winter Tale

Merry Moonray's Winter Tale
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa, distichiasis, mikropapilla
Lonkat : A/A (BLUP 108)
Kyynärpäät : 0/0

VA0, LTV1

Vanhempien geenitestien pohjalta Hera on joko kantaja tai normaali DM suhteen.

Kaikki hampaat ja hyvä purenta.

Kaksi näyttelyä käytynä tuloksin ERI2 SA, ERI

Hera on täysin perusterve koira ollut koko ikänsä, ei mitään tulehduksia, suolisto-oireita tai iho-oireita tai muitakaan. Eläinlääkärissä vain terveystutkimuksissa ja rokotuksilla.

Luonteeltaan toimelias ja energinen ja erittäin sinnikäs, sitkeä ja vietikäs harrastuskoira, päälajina agility. Tehnyt myös jäljen pohjia ja on hyvin keskittyvä ja tarkka jäljellä.

Liikkuu erittäin hyvin, kaunis oikea hännänkanto. Vaivaton matkakaveri eikä omaa turhia arkielämää haittaavia pelkoja ääniä tai alustoja kohtaan. Kestävä ja elastinen liikkuja sekä hyvin nopea agilitykoira, hyppää vaivatta myös pk-esteen. Erittäin ahne ja hyvävatsainen. Palkkautuu helposti niin ruoalla, leluilla (myös maahan jätetyllä) kuin sosiaalisellakin palkalla. Omaa äärimmäisen hyvän taisteluhalun ja syttyy todella helposti vetoleikkeihin joissa kestää hyvin myös haastamista.

Heralla on ennestään 1 pentue 5 pentua, kaikki luustoltaan terveystutkittuja 4*A/A, 1*B/B, 5*0/0. 4/5 esitetty näyttelyissä vähintään tuloksella ERI, parhaina tuloksina useampia PN-sijoja, VSP, SERT, usea SA.
Kasvattaja on Suomen Kennelliiton, Suomen Collieyhdistyksen, Villähteen agilityurheilijoiden ja ACP-klubin jäsen.

Kokemusta pk collieista rotuna 15 vuoden ajalta. Olen harrastanut tänä aikana 7 oman pk collieni kanssa sekä parin sijoituskoirani kanssa mm. näyttelyitä, agilitya, tokoa ja jälkeä. Vuosien ajan olen toiminut myös agilityn koulutusohjaajana Villähteen agilityurheilijoissa. Kokemusta agilitysta lajina 12 vuoden ajan, olen kisannut myös lajissa korkeimpaan luokkaan asti. Näin ollen jos harrastukset kiinnostavat niihin saa tukea ja opastusta halutessa myös kauttani.

Pennut luovutetaan useaan kertaan madotettuna, eläinlääkärin terveystarkastamina, virallisesti silmäpeilattuna, sirutettuna, pentutestattuina ja rekisteröitynä 7 vkon iästä eteenpäin. Mukaan pennut saavat kattavan pentupaketin, penturuokaa jota ovat kasvattajallakin syöneet ja kasvattajan opaskirjasen.

Pennuille on haussa kodit jotka ovat valmiita teettämään tarvittavat terveystutkimukset iän täyttyessä ja ovat yhteistyöhön ja yhteydenpitoon halukkaita. Tarjoavat rodulle oikenlaista ja riittävää liikuntaa sekä hyvälaatuista ruokaa ja ymmärtävät että kyseessä on toiminnallinen ja älykäs rotu, josta on moneen menoon ja ovat sitä myös valmiita tarjoamaan. Harrastuksista kiinnostuminen on plussaa.

Kasvattajan tuki saatavilla tarvittaessa koko koiran elämän ajan.
KasvattajaTea Lemmetyinen Gilantre's
PaikkakuntaNastola
Emaillemmetyinentea@gmail.com
Irokon SilverstarGatefields Magical PlayerSteadwyn Showmanship
Gatefields Good Ol´Days
Irokon StarshineRuffenuff The Exceptional
Irokon Donna Gloria
Merry Moonray's Winter TaleMerry Moonray's FirecrackerSay Wuf Con Fuoco
Merry Moonray's Mona Lisa
Merry Moonray's Blue RouletteWay To Win Fantazija
Black Sara's Wonder Of Moonray

Viki

Hera 5v

Viki

Hera