Odotettavissa Maaliskuu 2021 - Awapik's

Päivitetty 8.1.2021
Pitkäkarvainen collie, Goldentroll's Lonesome Rider

Goldentroll's Lonesome Rider
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa / CEA-vapaa
Lonkat : A/A, BLUP 117
Kyynärpäät : 0/0

Harrastustulokset:
Näyttelyt: JUN EH

Sauli on luonteeltaan iloinen, rohkea ja itsenäinen, välillä hieman itsepäinenkin.
Omistajansa kanssa Sauli käy perustottelevaisuustreeneissä sekä peltojäljellä. Oppii nopeasti. Hyvä syömään. Erilaisiin alustoihin ja ääniin suhtautuu hyvin. Sauli on matkustanut omistajansa mukana paljon ja vieraissa paikoissa osaa ottaa rennosti. Myöskään erilaiset kulkuneuvot eivät Saulia hetkauta.
Vieraisiin ihmisiin suhtautuu ensin hieman tutkiskellen, mutta tutustuttuaan tulee toimeen hyvin myös lasten kanssa. Muita koiria rakastaa yli kaiken.
Pitkäkarvainen collie, Awapik's Flying Wonder
RTK1
Awapik's Flying Wonder
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa/CEA-vapaa, pari ylim. ripseä
Lonkat : A/A, BLUP 112
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV1, VA1, SP0

Geenitestit:
DM kantaja
MDR1 kantaja
CEA normaali

Harrastustulokset:
Rally-toko: RTK1
Agility: 1lk
​Näyttelyt: AVO EH

Viva on luonteeltaan sosiaalinen, joskin alkuun hieman pidättyväinen niin vieraita ihmisiä kuin vieraita koiriakin kohtaan. Viva on kiltti, kaikkien kanssa toimeen tuleva narttu. Melko vilkas tapaus ja reagoi ympärillään tapahtuviin asioihin nopeasti, mutta ilman "huutokonserttia".
Erittäin helposti motivoitavissa, tekee töitä aina innokkaasti ja oppii nopeasti. Palkkautuu niin lelulla, herkulla kuin kehullakin. Taisteluhalua löytyy ja Vivalla on suuri miellyttämishalu. Todella ahne. Viva on ääni- ja alustavarma.
Vivan kanssa harrastetaan pääsääntöisesti rally-tokoa ja agilityä.
Odotan pennuista reippaita, hyvän työmotivaation omaavia collieita. Sohvakoiriksi näistä tuskin on ja siksi etsinkin pennuille aktiivisia, yhteistyökykyisiä ja ennen kaikkea rakastavia koteja. Koiran kanssa harrastamisesta kiinnostuneisuus plussaa (muttei pakollista).

Awapik's -pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden paljon erilaisia kokemuksia. Pentuja käsitellään päivittäin, joten ne tottuvat käsittelyyn.
Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, virallisesti silmätarkastettuina ja eläinlääkärin tarkastamina aikaisintaan 7-8 viikon iässä. Pentu saa mukaansa pentupaketin ja kasvattajan tuki kulkee mukana koiran koko elämän.
Kasvattaja on mm. Suomen Kennelliiton sekä Suomen Collieyhdistyksen jäsen ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Lisätietoja meistä kotisivuilta ja kysymällä.

Mikäli kiinnostuit tästä yhdistelmästä ja olisit kiinnostunut pennusta, otathan yhteyttä sähköpostitse ( miraliisa90@hotmail.com ). Kerro viestissä itsestäsi/perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä toiveistasi pennun suhteen.
KasvattajaMira Mäkynen Awapik's
PaikkakuntaKurikka
Kotisivu/awapiks.weebly.com/
Emailmiraliisa90@hotmail.com
Goldentroll's Lonesome RiderSaruskan Prince Of LoveSaruskan Impressive Look
Saruskan Happy Dreams
Goldentroll's Snow CloudberrySay Wuf Hidden Hoax
Goldentroll's Lovely Lion
Awapik's Flying WonderSiniketun Musta RuhtinasSiniketun Sininen Tähti
Siniketun Kuuntaika
Say Wuf Can I FlySay Wuf Con Fuoco
Say Wuf Wonder Why

Viva

Sauli