Suunnitelmissa Kevät 2021 - Eniwei's

Pitkäkarvainen collie, Scottail You Never Walk Alone

Scottail You Never Walk Alone
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaat / CEA-vapaat
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Sirius on keskikokoinen jenkkilinjainen uros. Se on tasapainoisesti kulmautunut. Sillä on hyvän pituinen kaula, voimakkaat tan-merkit ja se kantaa häntänsä liikkeessä hyvin. Siriuksella on kaikki hampaat ja leikkaava purenta. Sirius on palkittu näyttelyissä useamman kerran SA:lla.

Luonteeltaan Sirius on energinen, toimelias, leikkisä ja aina iloinen. Se on avoin ja ihmis- ja koirasosiaalinen. Sirius suhtautuu elämään uteliaasti ja huolettomasti. Se on helppo reissukoira eikä stressaannu helposti. Siriuksella ei ole minkäänlaisia arkuuksia, se kulkee hyvin kaikilla alustoilla eikä pelkää ääniä. Siriuksella on hyvä työskentelymotivaatio ja suorituskestävyys. Se on ahne, taistelutahtoinen ja saalisviettinen. Siriuksen kanssa treenataan tavoitteellisesti rally-tokoa ja tokoa, mutta kisauraa ei olla vielä aloitettu.

Siriukselle kelpaa kaikki ruoka ja vatsa kestää hyvin mitä vain.

Geenitestit:
CEA: +/-
DM: +/+
MDR1: +/-
Pitkäkarvainen collie, Say Wuf Enidei Eniwei

Say Wuf Enidei Eniwei
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaat / CEA-vapaat
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Mella on keskikokoinen hyväluustoinen narttu. Se on tasapainoisesti kulmautunut. Mellalla on kaikki hampaat, leikkaava purenta sekä hyvä alaleuka.

Luonteeltaan Mella on avoin, sosiaalinen, kiltti ja iloinen nuori narttu. Mellan kanssa on helppo reissata. Mella matkustaakin sijoituskodissaan paljon asuntoautolla ja kulkee ihmisensä mukana töissä. Mellalla ei ole onelmia alustojen, eikä äänien kanssa. Mella lähtee leikkiin hyvin.

Mella omaa hyvän ruokahalun ja vatsan.

Geenitestit:
CEA: -/-, eli CRD, joka peittynyt ennen pentuajan silmäpeilausta
DM: +/-
MDR1: -/-
Odotan Siriuksen ja Mellan pennuista aktiivisia, toimeliaita ja iloisia pentuja, joille toivon hyvää työmotivaatiota. Etsin pennuille koteja, joissa ollaan valmiita antamaan koiralle riittävästi oikeanlaista, vapaata liikuntaa ja aktiviteetteja. Toivon, että pennut pääsevät koteihin, joissa heistä tulee rakkaita perheenjäseniä, kaikki harrastaminen on plussaa.

Pennut kasvavat kotona arjen keskellä, tottuen elämisen ääniin ja toisiin koiriin. Pennut luovutetaan rekisteröitynä, mikrosirutettuina, virallisesti silmätarkastettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja useampaan kertaan madotettuina. Pennuille mukaan lähtevät pentuoppaat ja pentupaketit sekä kasvattajan tuki uuden kodin niin halutessa. Pennut luovutetaan uusiin koteihin 7-8 viikon ikäisinä.

Mikäli pentu tästä yhdistelmästä kiinnostaa sinua, ota yhteyttä sähköpostilla (kenneleniweis@gmail.com). Kerro mailissa itsestäsi, millaiseen kotiin pentu muuttaisi, koirataustastasi, mitä olisit kiinnostunut pennun kanssa tekemään ja millaista koiraa itsellesi toivot.KasvattajaMinna Granholm Eniwei's
PaikkakuntaVaasa
Kotisivu/www.eniweis.com/
Emailkenneleniweis@gmail.com
Scottail You Never Walk AloneGlenoak EnlightenedGlenoak Bright Lights' N Promises
Milas Pinot Noir At Glenoak
Dispiritos Choicy De RoseWicani Dragonsblood
Wicani Shameless Beauty
Say Wuf Enidei EniweiSay Wuf Hidden HoaxHidden Code Fantazija
Say Wuf Wonder Why
Merry Moonray's FirefoxSay Wuf Con Fuoco
Merry Moonray's Mona Lisa

Sirius

Mella