Odotettavissa Tammikuussa 2021 - Crofter's Only

Päivitetty 24.11.2020
Pitkäkarvainen collie, Blue Mellow's Elvis Presley
FI MVA
Blue Mellow's Elvis Presley
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD/ CEA-vapaa
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Loki on hyvärakenteinen, nuori uros ja sillä on ihastuttava pää, pitkä kaula ja täysi purenta. Sillä on sysimusta, suora, liioittelematon turkki. Luonteeltaan Loki on sosiaalinen, leikkisä ja tervepäinen nuorukainen. Lokin isä on Snowpaw American Idol, jonka takaa tulee sopivasti jenkkisukuja ja sen emä on Finn Arrow -sukuinen Unna. Loki on alusta- ja äänivarma.

Loki on valioitunut heti 2-vuotiaana 6 sertillä.
Pitkäkarvainen collie, Regina dei Ghiacci Blu di Cambiano

Regina dei Ghiacci Blu di Cambiano
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA-vapaa, distichiasis
Lonkat : C/C
Kyynärpäät : 0/0

Rhea on kaikkea rakastava narttu, jonka takaa löytyy italialaisia ja brittiläisiä koiria höystettynä ripauksella jenkkiverta. Sen emä on kauniin sininen MV-15 One Incredibile Blu di Cambiano Italiasta ja sen isä on oma urokseni Bruce, Ladnar Kissmaster.

Rhea on söpöilmeinen, hyvin rakentunut narttu, jolla on täysi purenta ja kaunis sininen väri. Sillä on vahva taistelutahto ja saalisvietti. Se on ketterä kiipeilijä ja löytyy toisinaan varaston katolta... Alusta-arkuuksia ei siis ole.

Rhea harrastaa lähinnä näyttelyitä, sillä on ROP- ja VSP -sijoituksia kotimaaasta ja ulkomailta ja 6 x sert, 2 x CACIB.
Odotan pennuista toimintakykyisiä, reippaita ja rohkeita pentuja, jotka soveltuvat kaikkeen harrastamiseen. Kummankin vanhemman takaa tulee terveitä, alustavarmoja, rodunomaisia collieita.

Pennut luovutetaan n. 8-viikkoisina aktiivisiin koteihin. Pennut kasvavat meillä ihmisten parissa, tottuen kaikkiin elämisen ääniin, muihin koiriin ja ihmisiin (myös lapsiin) pienestä pitäen. Pentujen kanssa vietetään paljon aikaa ja ne totutetaan autoiluun, erilaisiin paikkoihin ja erilaisiin alustoihin. Kaikki pentumme luovutetaan virallisesti FI-rekisteröityinä, mikrosirutettuina, asianmukaisesti madotettuina ja niille tehdään eläinlääkärin tarkastus sekä virallisen silmäeläinlääkärin tekemä ECVO-silmäpeilaus 6-7-viikkoisena. ​CO-pennut ruokitaan raa'alla lihalla ja nappulalla 50-50 -tyyliin. Pennut saavat kasvuaikanaan paljon vapaata liikuntaa, jotta niiden luusto ja lihaksisto vahvistuisi ja niistä tulisi vahvoja ja terveitä collienalkuja.

Narttupennulle etsitään mahdollisesti harrastamisesta kiinnostunutta sijoituskotia.

Kasvattaja on Suomen Kennelliiton jäsen ja allekirjoittanut SKL kasvattajasitoumuksen. Lisäksi olen Suomen Collieyhdistyksen ja Suomen Palveluskoiraliiton jäsen. Tutustu kasvatustyöhöni, koiriini ja ohjeistukseen tarkemmin kotisivuillamme.
KasvattajaMarjo Hautaviita Crofter's Only
PaikkakuntaKAUHAJOKI AS
Kotisivuwww.croftersonly.net
Emailmarjo.hautaviita@gmail.com
Puh0400660093
Blue Mellow's Elvis PresleySnowpaw American Idol LTE +172 ++Zinnia's Miami Vice LTE + 125 +++
Snowpaw Falling Leaf LTE +172 ++
Blue Mellow's Arctic TreasureFinn Arrow Jackpot Jerry LTE +110 +++
Breezy Meadow's Britomaris
Regina dei Ghiacci Blu di CambianoLadnar Kissmaster LTE + 125 -Chelborn Kiss'n Tell
Samhaven Temptation Ladnar
One Incredible Blu di CambianoSteadwyn Blue Legend
Hitparade Blu di Cambiano

Rhea

Loki