Odotettavissa Vko 26 - Unique Scot's

Päivitetty 20.5.2020
Pitkäkarvainen collie, Black Gary Snowstorm
HEJW-17 FI MVA
Black Gary Snowstorm
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA-vapaa/CEA-vapaa
Lonkat : A/A BLUP 110
Kyynärpäät : 0/0

Enzo on avoin ja ystävällinen nuori uros, jolla on jo useampi pentue. Hän on vahvaluustoinen, vankkarakenteinen, hyvän sukupuolileiman omaava, keskikokoinen uros, jolla on hyvin asettuneet luonnonkorvat. Turkki on paksua ja karheaa kauniilla merlevärillä. Enzo on menestynyt hyvin näyttelyissä saavuttaen jo mva-arvonkin.
Enzo asuu kolmen uroksen laumassa hyvässä sovussa ja tulee toimeen hyvin myös muiden kanssa.
Ei ruoka-allergioita tai muitakaan herkkyyksiä. Enzo on tottunut kulkemaan erilaisilla alustoilla eikä ole osoittanut huomattavaa hermostuneisuutta yllättävissäkään tilanteissa.
Pitkäkarvainen collie, Scot Warriors Something Unique

Scot Warriors Something Unique
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea-vapaa, Distichiasis (lievä, 2 ylim.
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Mimmu on ystävällinen ja rauhallinen narttu, hieman pidättyväinen (ei ole kovin kiinnostunut vieraista ihmisistä eikä koirista). Mimmu on hyvin sopeutuvainen perhekoira parhaasta päästä ja hän asuu lapsiperheessä kahden jälkeläisensä kanssa edellisistä pentueistaan (merlepoika -15 ja soopelityttö -18). Mimmu on vahvaluustoinen, melko vankkarakenteinen ja paksuturkkinen ja hänellä on hyvät luonnonkorvat. Hän liikkuu hyvin ja kantaa häntänsä kauniisti, mutta kehäkokemusta on kertynyt silti melko vähän johtuen enimmäkseen koirasta riippumattomista syistä. Mimmun kanssa on harrastettu agilitya ns. möllitasolla ja perustottista ja kuuliaisena tyttönä opit on menneet helposti perille.
Mimmu on hyvävatsainen ja kaikkiruokainen, ei allergioita. Hän liikkuu hyvin erilaisilla alustoilla eikä ole osoittanut huomattavaa hermostuneisuutta yllättävissäkään tilanteissa.
Mimmu on geenitestattu terveeksi tuloksella DM N/N.
Pennut kasvavat lapsiperheen arjen ääniin ja touhuihin tottuen ja he saavat olla kontaktissa myös perheen muiden koirien kanssa. Pennuilla on mahdollisuus päivittäiseen ulkoiluun heti, kun se on iän puolesta mahdollista ja heidät madotetaan useampaan kertaan, terveystarkastetaan, silmäpeilataan, mikrosirutetaan ja rekisteröidään ennen luovuttamista.
Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 vkon iässä (vko 34) uusiin koteihin,joissa he saavat ansaitsemaansa rakkautta ja huomiota, monipuolista liikuntaa myös vapaana ollessaan, sosiaalisia kontakteja sekä tasapainoista, hyvää ravintoa tukemaan pennun kasvua ja kehitystä kohti hyvinvoivaa ja tervettä aikuisuutta.
Pennut saavat mukaansa kirjalliset hoito-ohjeet scy:n pentuoppaan lisäksi sekä muuta pikku rekvisiittaa. Kasvattajan tuki myös saatavilla koko koiran eliniän.
Kasvattaja on ollut kennelliiton ja Suomen collieyhdistyksen jäsen vuodesta 1992 ja hän on allekirjoittanut kasvattajasopimuksen. Rodusta on 28 vuoden kokemus, mutta pienimuotoinen kasvattaminen on alkanut vasta 2018.
Tyttöpennulle etsitään mahdollisesti yhteistyökykyistä sijoituskotia Uudenmaan alueelta ja kaikenlainen kiinnostus pennun kanssa harrastamiseen on hyvä plussa :)
Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.
KasvattajaSusanna Löfgren Unique Scot's
PaikkakuntaHelsinki
Emailsusalof@gmail.com
Puh0415360220
Blac Gary SnowstormIrokon TitaniumBlack Gary Le Poivre Noir
Irokon Starshine
Ingledene Welcome BackIngledene Mr Majestic
Black Gary La Dame Chere
Scot Warriors Something UniqueBlack Gary Moulin A CafeBlack Gary Friendly Face
Black Gary Cafe De Paris
Zinnia`s Sunset BoulevardSteadwyn Mahogny Hit
Zinnia`s Love Story