Suunnitelmissa Loppuvuosi 2020 - Kristallisäde

Päivitetty 14.9.2020
Pitkäkarvainen collie, Black Gary Snow King
C.I.B.* FI MVA RU MVA RKFV
Black Gary Snow King
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Kingi on 5 vuotias maskuliininen ja vahvaluustoinen uros, joka liikkuu pitkällä maata tavoittavalla askeleella.
Kingin turkki on runsas, erinomaisen musta, oikeanlaatuinen ja karkea collien karva.

Luonteeltaan Kingi on erittäin avoin, ihmisrakas, iloinen, utelias ja helposti innostuva, mutta osaa myös rauhoittua. Perusluonne on rauhallinen.

Kingi on LT =luonnetestattu hyväksytysti 83 pistettä.

Kingi on ollut perusterve ja hyvävatsainen. DM N/N vanhempien perusteella.

Kingin kanssa harrastetaan näyttelyitä ja Kingi on osoittautunut helpoksi ja sopeutuvaksi matkakumppaniksi.
KIngillä on CACIB kasassa ja C.I.B. odottaa vahvistusta.
Pitkäkarvainen collie, Kristallisäde Queen Crystal Beam
FI MVA LV MVA HEJW-17 HEW-17 TLNJW18 PAIM-E
Kristallisäde Queen Crystal Beam
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Cea-vapaa/Cea-vapaa terveet silmät
Lonkat : A/A jalostusindeksi 108
Kyynärpäät : 0/0

Diva on 3,5 vuotias avoin, rohkea, sosiaalinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja taistelutahtoinen terve blue merle narttu. Diva liikkuu joustavalla ja pitkällä maata tavoittavalla askeleella. Divalla on erinomainen rakenne, tasapainoinen, kauniit mittasuhteet, erinomaiset kulmaukset, hyvin kehittynyt rintakehä, upea ylälinja. Divalla on kaunis pää, luomu korvat, jotka taittuvat hyvin, mutta ovat hieman raskaat. Korvat nousevat hyvin ylös Divan ollessa tarkkana. Divalla upea puhdas oikein marmoroitunut savukyyhkyn värinen kaunis blue merle väri. Turkki on oikean laatuinen, joka hylkii likaa ja vettä. Divalla on erinomainen ja varma hännän kanto.

Diva on geenitestattu Labolinkillä ja näytteen otti Ell Kaisa Wuorimaa

Degeneratiivinen myelopatia NM: N/DM kantaja
Collie Eye Anomaly CEA: N/CEA kantaja
MDR1: N/N (+/+) terve
Inflammatory pulmonary disease (IPD) N/N terve
rcd2-PRA N/N terve

Diva rakastaa paimentamista. Ensimmäisen kerran Diva oli lampailla 4kk iässä. Apukoirana oli Mervi Aspin ihana Riesa. Pääosin käymme paimentamassa Woollandiassa Somerolla.
Metsäjälkeä MEJÄ Diva treenannut Anu Koivun johdolla ja tavoite on ensi vuodelle kisaaminen.
Diva harrastaa myös tottelevaisuutta (tottista ja tokoa). Agility sujuu Divalta erinomaisesti ja Diva treenaa Juha Oreniuksen johdolla Agility Akatemiassa. Diva oppii nopeasti ja helposti sekä rakastaa tekemistä mitä vaan. Hän on aina valmis lähtöön ja toimintaan. Näyttely puolella Diva on menestynyt hyvin. Divalla oli 3x SERT 10kk ikäisenä sekä HEJW-17 ja HEW-17 tittelit.
Divalla on Suomesta RYP-3, 2x ROP, 2x VSP, 5xSERT, NORDIC SERT, VARA-SERT, 12x SA ja 4x PENTU ROP. Divalla on myös useita PN-sijoituksia.
Tallina Voittajasta on TLNJW18 titteli, JUN SERT ja JUN VSP PN2. Latviasta ROP ja RYP-5.

Diva suoritti hyväksytysti PAIM-E eli esikokeen 1,5v ja ensi kesänä kisataan PAIM1-luokassa.

Diva on myös käynyt Karhu-testissä. Divan veli Kristallisäde Sir Fire Crystal aka Tuisku puolusti omistajaansa vahvasti Karhu- ja susitestissä.

Juha Korrin KIKK-kurssilla Diva sai osoittaa rohkeutta ja taistelutahtoa sekä leikkiä vieraan maalimiehen kanssa. Diva leikki innoissaan ja haasteiden lisääminen ei Divaa pelottanut vaan rohkeasti kohtasi ne. Tarvittaessa saat nähdä Juha Korrin raportin Divasta.

Divan viidestä sisaruksesta neljällä on A/A lonkat ja yhdet B/B ja kaikilla on 0/0 kyynärpäät. Silmät ovat kaikilla terveet 6 viikkoisena ja 1 vuoden ikäisenä.
Kolmella Divan sisaruksista on näyttelyistä ERI SA.

Diva ei reagoi laukauksiin tai erilaisiin koviin ääniin mitenkään ja kulkee erilaisilla lattiapinnoilla ja vaativissakin maastoissa helposti ja vaivattomasti. Diva rakastaa juoksemista ja vapaana ollessa hän vain juoksee.
Facebook-sivuilta Eija Granfelt (Kristallisäde) löydät parhaiten ajantasaista tietoa meistä ja meidän elämästämme ja touhuista. Tervetuloa kaveriksi, jos sinua kiinnostaa. Otathan ensin yhteyttä sähköpostilla kennelkristallisade@gmail.com ja kertoisit miksi sinä haluat juuri pitkäkarvaisen collien pennun.

Odotan ja toivon tältä pentueelta terveitä, aktiivisia ja hyvän hermorakenteen omaavia rodunomaisia yksilöitä. Geenitestien perusteella pennuista syntyisi DM suhteen 50% terveitä 50% terveitä kantajia.
Pennut syntyvät kotona. Täällä ne tottuvat kodin ja vilkkaan kaupunkiympäristön ääniin sekä toisiin collieihin.
Etsin pennuille yhteistyökykyistä, rakastavaa, huolehtivaa ja mielellään harrastavaa kotia, jossa se saa elää perheenjäsenenä.
Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, rekisteröityinä, virallisesti silmätarkastettuna, useaan kertaan matolääkittynä ja Parvo-rokotettuna.
Divalla on Agrian jalostushoito-vakuutus, joten pennut voivat saada Agrian pentuvakuutuksen ilman karenssia.
Mukaansa pennut saavat runsaat ja useat pentupakkaukset, kasvattajan kotihoito-ohjeet, trimmausohjeet sekä Salme Mujusen pentuoppaan. Kasvattajan tuki on saatavilla koko pennun/koiran elämän ajan. Autan mielelläni harrastuksiin tutustumisissa.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Collieyhdistyksen SCY jäsen sekä Sukokan kannatusjäsen.
Olen suorittanut Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssin.
Olen suorittanut Koetoimitsija kurssin sekä jatkokurssin PK-lajeihin.
Olen jäsenenä useassa pk-yhdistyksessä (EPK,HVK,HPH)
Harrastan kolmen pitkäkarvaisen collienarttujeni kanssa näyttelyitä, tottista, tokoa, agitlityä, koiratanssia aikaisemmin, paimennusta. Kisaamme Säden 5v ja Divan kanssa paimennuksessa. Jade 9,5v on suorittanut BH-kokeen PAKK-1 ja SM-kisoissa Jade sai RTK1.
Kasvattajna olen järjestänyt näyttely- ja rallytoko- treenejä. Esitän mielelläni kasvattejani näyttelyissä. Kasvattajaluokassa tuloksia mm.BIS4 pentunäyttelyssä ja ROP-kasvattaja Pohjoismaisessa Voittajassa 2017.
Metsäjälki MEJÄ puolella Diva ja veljensä Tatu ovat treenanneet Anu Koivun treeneissä.

SCY:n hallituksessa ollessani olin Ständitoimikunnan pj 2015, jolloin olin SCY:n ständin organisoijana ja vastuuhenkilönä Petexpossa 2015 sekä Lemmikkimessuilla 2015.
Kotisivuja päivitetään parhaillaan ajan tasalle, joten sieltä saattavat vielä puuttua viimeisimpiä uutisia. Facebook on ajan tasalla ja päivittyy koko ajan.
KasvattajaEija Granfelt Kristallisäde
PaikkakuntaSiuntio
Kotisivukristallisade.weebly.com
Emailkennelkristallisade@gmail.com
Puh050 5298 663
Black Gary Snow KingFinn Arrow Exelent ExampleRuusuvirran Rosa Richardii
Finn Arrow Black Twinkle
Ingledene Welcom BackIngledene Mr Majestic
Black Gary La Dame Chere
Kristallisäde Queen Crystal BeamIrokon TitaniumBlack Gary Le Poivre Noir
Irokon Starshine
Carnoustie`s Sparkling JoyShandlmain Soul Strider
Rejejs Joie De Vivre for Carnoustie

Diva

Kingi

Diva

Kingi

Diva

Kingi