Syntyneet 22.11.2019 - Irokon

Syntynyt 1 uros, 5 narttua
Päivitetty 24.1.2020
Pitkäkarvainen collie, Karion Black Aquilarite

Karion Black Aquilarite
KoiraNet
Tricolour
Silmät : crd
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Dante on kookas, hyvärakenteinen, maskuliininen veteraaniuros, jolla on itsevarma, voimakas ja toiminnallinen luonne. Laukausvarma ja leikkisä koira, jolla olisi edellytyksiä hyväksi harrastuskoiraksi.
Pitkäkarvainen collie, Irokon Happily Ever After

Irokon Happily Ever After
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : crd
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Jade on äärimmäisen kauniisti liikkuva, kirkkaansininen merletyttö, jonka mm. vuoden näyttelykoiriksi rodussa vuosina 2013 ja 2014 yltäneitä vanhempia ei tarvinne suuremmin esitellä. Jaden luonne on ihantellinen näyttelykoiralle, se rakastaa huomiota, on itsevarma ja rauhallinen kaikissa tilanteissa ja tekee mielellään hommia yhdessä ohjaajan kanssa. Jade on arjessa mukava, helppo lapsiperheen kotikoira, ja sen kanssa on myös puuhailtu koulutuspuolella ilman kisatavoitteita.
Pentueessa on 1 tric uros, 4 tric narttua ja 1 bluemerle narttu.

VAPAANA kaksi lupaavaa, reipasluonteista tricolour narttupentua:

IROKON NEVERENDING TALE on pieni ja erittäin pippurinen "vieteripupu", joka ennakkoluulottomalla, avoimella ja erittäin leikkisällä luonteellaan hurmaa jokaisen. Rakenteeltaan pentu on kaunis ja näyttävä, sillä on pitkä kaula ja iso valkoinen kaulus sekä kaunis pää ja ilme. Uskallan suositella näyttelyharrastajalle siinä missä koulutuspuolen lajeistakin kiinnostuneelle, liikunnalliseen kotiin seuraksikin, ei kuitenkaan sohvakoiraksi temperamentiltaan.

IROKON ONCE UPON A TIME on luonteeltaan varma ja vakaa, hieman rauhallisempi pentu, joka kyllä innostuu leikkimäänkin eikä toistaiseksi mikään maailmassa jännitä. Sellainen isoäitinsä Pandan suvulle tyypillinen kiltin ja kaikkeen positiivisesti suhtautuvan luonteen omaava pikku päivänpaiste. Ulkonäöllisesti vahvaluustoinen, pitkälinjainen, erittäin kauniisti hyvällä hännänkannolla liikkuva klassinen kaunotar, joka voisi aikuisena muistuttaa paljon isosiskoaan Beaa. Sellainen pentu, jonka uskoisin sujahtavan vaivatta hyvin monenlaiseen kotiin ja tuleviin seikkailuihin.

VIDEOPÄTKÄN PENNUISTA NÄET TÄÄLTÄ: https://www.facebook.com/johanna.ruottinen.3/videos/10221435460345734/

* * *

Pentue on uusintayhdistelmä, josta aikaisemmin syntyi meidän kuvankaunis, upealuonteinen Bea, FI Ch NordW-17 NordJW-17 Sandspring Beatrice. Koska ensimmäisestä pentueesta ei tullut jatkoa, sain tilaisuuden tehdä yhteistyöpentueen omalle kennelnimelleni. Pennut syntyvät ja kasvavat meillä.

Odotan pentueesta aktiivisia, tervepäisiä collieita, joilla on potentiaalia sekä näyttelykehiin että koepuolen harrastuksiin. Etsin pennuille aktiivisia ja yhteyttä pitäviä koteja, joilla olisi mielellään kiinnostusta koiramaisiin harrastuksiin ja Pevisa-tutkimuksiin. Ehdottomasti edellytän mahdollisuutta tarjota koiralle jo pennusta asti runsaasti ja säännöllisesti vapaata liikuntaa, sekä kunnollisen peruskoulutuksen.

Jokainen uusi pennunomistaja on tervetullut meidän monipuolisesti pätevään Irokon Teamiin, jossa yhteishenki on hyvä, apua löytyy aina niin arjen haasteisiin kuin tavoitteelliseen harrastamiseenkin, ja tulokset mm. pk-lajeista, Tokosta, agilitystä ja näyttelyistä puhuvat puolestaan. Vuolasvirta-palkinto v. 2018 tästä näkyvänä tunnustuksena.

Kasvattajana pyrin ensisijaisesti painottamaan hyvää koulutettavuutta ja fyysistä sekä henkistä toiminnallisuutta. Tiedustellessasi meiltä pentua, huomioithan olevasi hankkimassa aktiivista palveluskoiraa.
KasvattajaJohanna & Eija Ruottinen Irokon
PaikkakuntaLatovainio
Kotisivuwww.irokon.net
Emailjohanna.ruottinen@irokon.net
Puh+358405838908
Karion Black AquilariteRuffenuff Still GotABluesZinnia's The Original
Ruffenuff Rhythm'n Rhyme
IinesIrokon Elmo Bravado
Karion Red Rififii
Irokon Happily Ever AfterIrokon TitaniumBlack Gary Le Poivre Noir
Irokon Starshine
Atendus Nothing But BlueAtendus Made Step By Step
Atendus Aint No Doubts