Suunnitelmissa Alkuvuosi 2020 - Maple Yard

Päivitetty 26.9.2019
Pitkäkarvainen collie, Final Fantasy's Hat Trick

Final Fantasy's Hat Trick
KoiraNet
Soopeli
Silmät : cea vapaa/cea vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Ruska on lyhytkarvaisista vanhemmista syntynyt pitkäkarvainen yksilö joka on siirretty pitkäkarvaiseen rotuun.
Ruskalla on hyvä tiheä, liioittelematon sekä helppohoitoinen turkki. Ruska on hyvin liikkuva ja hyvän rakenteen omaava uros.
Ruska asustelee kotikoirana, ja on ollut täysin perusterve koira kokoikänsä.
Ruska on avoin ja ystävällinen koira, jolla ei ole ääniarkuutta.
Ruskan isä on erinomaisesti menestynyt harrastuskoira: FI TVA HK3 EK2 JK1 , luonnetesti +221/laukausvarma ja emä on Australian tuonti.
Pitkäkarvainen collie, Maple Yard La-Di-Da

Maple Yard La-Di-Da
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CRD/CEA-vapaa
Lonkat : A/A ( blup 114 )
Kyynärpäät : 0/0

Trip on nopea ja sähäkkä agilitycollie, joka tulee hyvin ohjauksiin ja palkkautuu sekä namilla että lelulla. Tripillä on collieksi hyvä moottori sekä työmotivaatio.
Arjessa Trip on helppo koira, jolla ei ole ääni- eikä alusta-arkuutta. Trip rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa. Ei ole allergioita eikä sairauksia, kokoikänsä on ollut hyvin terve.
Tripillä on pitkäkarvaiseksi collieksi suhteellisen niukka turkki. Se on erittäin helppohoitoinen.
Tripillä on jälkeläisnäyttöä yhden pentueen verran, ja tästä pentueesta on jo yhdellä nuorestä iästä huolimatta kisatuloksia agilityssä. Ensimmäisessä pentueessa on erittäin lupaavia harrastuskoiria niin agilityn, tokon kuin paimennuksen suhteen.
Tripin sisaruksista kaikki ovat terveitä luustoltaan ja kaikilla on mahtavia kisatuloksia. Tripin siskoista on kolme on jo valioitunut: Rallytokovalio, agilityvalio ja muotovalio. Yksi Tripin siskoista kilpailee palveluskoiralajeissa haussa ja on saavuttanut koulutustunnuksen HK2, ja useampi Tripin sisaruksista kilpailee agilityssä SM-tasolla saakka. Tripin emä- sekä isälinjassa on useita menestyneitä harrastuskoiria ( agility, toko, paimennus, sekä PK-koiria), jopa viidenteen sukupolveen asti Suomen huipulla kisanneita agilitykoiria. Näin ollen Trip:iä voidaankin sanoa jo HARRASTUSLINJAISEKSI collieksi.
Pentueesta odotan tulevan erinomaisia/monipuolisia harrastuskoiria, joilla on moottoria keskiverto collieita enemmän. Odotan pennuista aktiivisia, vauhdikkaita sekä vietikkäitä.

Trip on erinomainen emä joka synnytti ensimmäisen pentueensa luonnollisesti ja hoiti erittäin hyvin pentunsa.
KOULUTETTAVUUS ON PERIYTYVÄ OMINAISUUS, ja tässä yhdistelmässä yhdistyy mielettömän hyvät ja upeat harrastuskoirat sekä pitkäkarva että lyhytkarva puolelta.
Kasvattajalla on 15-vuoden kokemus collieiden kasvatuksesta ja 20 vuoden kokemus kilpailemisesta erilajeissa.
Pennut pentutestataan, sirutetaan, madotetaan ja sosialistetaan hyvin ennen luovutusta. Kasvattaja on pentujen kanssa kotona luovutusikään asti ja näin ollen pennut saavat paljon erilaisia kokemuksia ennen luovutusta.
Tarvittaessa kasvattaja antaa neuvoja sekä koulutusta eri lajeihin, lisäksi järjestän joka vuosi viikonloppuleirin ja useita koulutustapahtumia kasvateilleni. Meillä on mielettömän hyvä MAPLE YARD TEAM, jossa saa ohjeita ja neuvoja jokaisen osa-alueen huippuosaajilta.
KENNEL MAPLE YARD ON VOITTANUT JO VIITENÄ VUOTENA PERÄKKÄIN VUODEN COLLIEKASVATTAJA PALKINNON JA VUODEN JALOSTUSNARTTU KILPAILUN.
Ota yhteyttä niin etsin sinulle juuri sopivan pennun, joko harrastuskoiraksi tai lenkkikaveriksi. Trip asuu meillä kotona ja sitä pääsee katsomaan kotiin, treeneihin tai kisoihin.
KasvattajaTiina Hasu Maple Yard
PaikkakuntaMäntsälä
Kotisivuwww.mapleyard.com
Emailtiina@mapleyard.com
Puh0504161003
Final Fantasy's Hat TrickFinal Fantasy's Boys Don't CryTanning Ledin-P
Mimosan Heavenly Yours
Talcott Gene RaiderCalstead San Benito
Talcott Bombay Sapphire
Maple Yard La-Di-DaMaple Yard Glen ClovaSaviniityn IIvari
Maple Yard Daiquiri
Maple Yard Chupa ChupsTwilight Moon Incomparab Immo
Purple Pear´s Illusia

Ruska

Trip rakastaa uimista