Suunnitelmissa Kevät 2020 - Riemumielen

Päivitetty 30.10.2019
Pitkäkarvainen collie, Final Fantasy's Hat Trick

Final Fantasy's Hat Trick
KoiraNet
Soopeli
Silmät : cea vapaa/cea vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Ruska on 4-vuotias soopeliuros, joka on syntynyt sileäkarvaisten collieiden pentueeseen ja siirretty pitkäkarvaisten collieiden rekisteriin rotuunsiirron myötä.

Ruska elää aktiivista kotikoiran elämää. Luonteeltaan Ruska on iloinen, sosiaalinen ja leikkisä. Perusterve uros, jolla on luonnonkorvat. Ruskan isä on FI TVA HK3 EK2 JK1 Final Fantasy’s Boys Don’t Cry (lte 221 laukausvarma) ja emä on Australian tuonti Talcott Gene Raider (lte 113 laukauskokematon).
Pitkäkarvainen collie, Riemumielen Metsän Haltija

Riemumielen Metsän Haltija
KoiraNet
Soopeli
Silmät : cea vapaa / cea vapaa
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: VA0, SP0, LTV0
Sydän: ei sivuääniä
Polvet: 0/0
Geenitestit: DM N/DM (kantaja)

Lyyti on 3,5-vuotias tumma soopelinarttu, jonka kanssa harrastetaan rally-tokoa, tokoa ja eläinetsintää. Lyyti on luonteeltaan täysin äänivarma, iloinen, leikkisä ja sosiaalinen ja sen kanssa on helppo kulkea paikassa kuin paikassa. Harrastuksissa Lyyti palkkautuu hyvin ruoalla ja leikillä. Lyyti on luonnetestattu + 80 laukausvarma, suorittanut virallisen paimennustaipumuskokeen hyväksytysti ja kilpailee rally-tokon alokasluokassa. Perusterve koira, ei allergioita, kevyet korvat.

Lyytin vanhemmat ovat molemmat harrastusvalioita: isä on FI TVA, C.I.B. & FI & EE & LV & LT & BALT CH, TLNW-13, PAIM1, PAIME, BH, RTK3 Suvituikun Jacky-Bear (lte 125 laukauskokematon) ja emä FI RTVA BH Ruffenuff Peppermint Twist (lte 65 laukauskokematon).
Molempien koirien suvussa useita harrastustuloksellisia collieita. Tavoitteeni on saada tästä pentueesta jalostuksellista jatkoa, monimuotoisuutta, terveempää luustoa ja reipasta harrastuskoiran luonnetta. Kasvattajalla on Lyytin emä ja sisko tavattavissa Keravalla ja Lyyti on tavattavissa Joensuussa.

Odotan pennuista suhteellisen aktiivisia ja energisiä koiria, jotka tarvitsevat sopivasti aivojumppaa ja liikuntaa. Toivon uusilta kodeilta yhteistyökykyä ja kiinnostusta koiraharrastuksia kohtaan sekä halua terveystutkia ja luonnetestauttaa koirat aikuisena.

Kasvattaja on aktiivinen koiraharrastaja ja Suomen Collieyhdistyksen jäsen ja häneltä saa tarvittaessa neuvoja eri harrastusten pariin.
KasvattajaHeidi Bechstein Riemumielen
PaikkakuntaKerava
Kotisivuwww.riemumielen.fi
Emailheidi@bechste.in
Puh040 735 4814
Final Fantasy's Hat TrickFinal Fantasy's Boys Don't CryTanning Ledin-P
Mimosan Heavenly Yours
Talcott Gene RaiderCalstead San Benito
Talcott Bombay Sapphire
Riemumielen Metsän HaltijaSuvituikun Jacky-BearWoolmill's Debrau Jever
Suvituikun Hippolyte
Ruffenuff Peppermint TwistRuffenuff Fokker Fellowship
Ruffenuff Much Too Much

Lyyti

Lyyti paimennusharjoituksissa