Syntyneet 14.11.2019 - Irokon

Syntynyt 1 uros, 3 narttua
Päivitetty 19.1.2020
Pitkäkarvainen collie, Sandcastle's Poker Face

Sandcastle's Poker Face
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Olli on sileäkarvaisista vanhemmista syntynyt, rotusiirron saanut pitkäkarvauros. Se on rakenteeltaan liioittelematon, reilusti ja tasapainoisesti kulmautunut, ja se ilmentää liikunnassaan suurta fyysistä voimaa ja suorituskykyä. Ollin vahvuus on myös leveä ja voimakas alaleuka sekä erinomainen purenta. Luonteeltaan Olli on varsin rauhallinen ja rento tapaus, joka kulkee maailmalla kuin kotonaan. Rauhallisen perusluonteen mausteina ovat kuitenkin tyypillisen "nahkamaiset" nopeat ja voimakkaat reaktiot sekä suurensuuri ahneus ruualle, jonka voimalla Olli on aina innokkaasti valmiina hommiin. Olli on myös täysin alusta-ja laukausvarma (olen ampunut sille itse). Olli asuu maalla kotikoirana.
Pitkäkarvainen collie, Irokon Better With Glitter

Irokon Better With Glitter
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Crd
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Neri on kookas, tasapainoisesti rakentunut ja hyvällä askelpituudella liikkuva narttu. Neri harrastaa tavoitteellisesti agilityä ja on tällä hetkellä piirua vaille kisavalmis lajissa. Näyttelyissä se on palkittu erinomaisella. Luonteeltaan Neri on hyvin helppo ja sosiaalinen kaupunkikoira, joka on motivoitavissa harrastuksiin niin ruualla kuin leikillä. Se on alustavarma ja laukausvarma. Nerin suku on meritoitunut erittäin monipuolisesti niin näyttelyissä kuin eri koemuodoissakin.
Pentueessa on 1 soopeli uros, 1 tricolour narttu ja 2 soopeli narttua.

VAPAANA:

soopeli urospentu IROKON OKLAHOMA ORIGINS kokeneeseen ja koulutuspuolen harrastuksista kiinnostuneeseen kotiin. Cea-vapaa, molemmat kivekset, erinomainen leveä purenta. Luonteeltaan pentu on peloton, ihmisiä rakastava ja iloinen, saalistaa ja taistelee erinomaisesti ja on ahne. Ei reagoi pintoihin eikä ääniin. Myös fyysisiltä ominaisuuksiltaan pentu on poikkeuksellisen varhaiskypsä; se on isokokoinen, voimakas, jäntevä ja ketterä. Toisaalta se on luonteeltaan myös voimakastahtoinen, röyhkeäkin, ja käyttää mielellään ääntään, joten soveltuu vain kokeneelle omistajalle ympäristöön jossa pääsee toteuttamaan itseään. Ominaisuuksiensa puolesta uskallan mainostaa pentua esim. pk-lajeissa kisaamaan tähtäävälle harrastajalle, ja sille olisi myös tulevaisuuden jalostussuunnitelmia. Kysy tarkemmin ja tule tutustumaan, jos kiinnostus heräsi! Sen oikean kodin löytymisellä tälle pennulle ei ole kiire.

tricolour narttu IROKON TRICK AND TREAT, vilkas ja kantaaottava neiti näppärä, jolle on annettu saalisviettiä ja taisteluhalua tavallista isommalla kauhalla. Saattaa silloin tällöin väläytellä hiukan terävyyttäkin. Fiksu, ennakkoluuloton ja sosiaalinen pentu, joka rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee yllättävän järkevästi juttuun myös aikuisten koirien kanssa. Rakenteeltaan tämä pentu on viimeisen päälle korrekti, ja liikunta sen mukainen. Sillä on myös kaunis ilme ja aivan täydellisesti asettuneet korvat - se voisi sileäkarvataustastaan huolimatta käydä siis näyttelykehiinkin. Kokonaisuutena sellainen typy, että hänestä olisi varmasti paljon iloa niin harrastajalle, kuin vaikka sellaiselle kasvattajallekin, joka kaipaa vähän jotain uutta ja erilaista. Ihan pelkästään kotikoiraksi en tästäkään pikku riivajaisesta malta luopua.

VIDEOPÄTKÄN PENNUISTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ: https://www.facebook.com/johanna.ruottinen.3/videos/10221435460345734/

* * *

Jokainen uusi pennunomistaja on tervetullut meidän monipuolisesti pätevään Irokon Teamiin, jossa yhteishenki on hyvä, apua löytyy aina niin arjen haasteisiin kuin tavoitteelliseen harrastamiseenkin, ja tulokset mm. pk-lajeista, Tokosta, agilitystä ja näyttelyistä puhuvat puolestaan. Vuolasvirta-palkinto v. 2018 tästä näkyvänä tunnustuksena.

Kasvattajana pyrin ensisijaisesti painottamaan hyvää koulutettavuutta ja fyysistä sekä henkistä toiminnallisuutta. Tiedustellessasi meiltä pentua, huomioithan olevasi hankkimassa aktiivista palveluskoiraa.
KasvattajaJohanna & Eija Ruottinen Irokon
PaikkakuntaLatovainio
Kotisivuwww.irokon.net
Emailjohanna.ruottinen@irokon.net
Puh+358405838908
Sandcastle's Poker FaceClingstone's Make The PointBell Pepper's Ghost Buster
Shulune Imperial Faberge
Sandcastle's Blushing PinkSandcastle's Zoot Suit
Sandcastle's Tickled Pink
Irokon Better With GlitterSuvituikun Jacky-BearWoolmill's Debrau Jever
Suvituikun Hippolyte
Irokon Nothing But GlitterIrokon Moonlight
Atendus Nothing But Blue