Odotettavissa Marraskuu 2019 - Irokon

Päivitetty 7.11.2019
Pitkäkarvainen collie, Sandcastle's Poker Face

Sandcastle's Poker Face
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Olli on sileäkarvaisista vanhemmista syntynyt, rotusiirron saanut pitkäkarvauros. Se on rakenteeltaan liioittelematon, reilusti ja tasapainoisesti kulmautunut, ja se ilmentää liikunnassaan suurta fyysistä voimaa ja suorituskykyä. Ollin vahvuus on myös leveä ja voimakas alaleuka sekä erinomainen purenta. Luonteeltaan Olli on varsin rauhallinen ja rento tapaus, joka kulkee maailmalla kuin kotonaan. Rauhallisen perusluonteen mausteina ovat kuitenkin tyypillisen "nahkamaiset" nopeat ja voimakkaat reaktiot sekä suurensuuri ahneus ruualle, jonka voimalla Olli on aina innokkaasti valmiina hommiin. Olli on myös täysin alusta-ja laukausvarma (olen ampunut sille itse). Olli asuu maalla kotikoirana.
Pitkäkarvainen collie, Irokon Better With Glitter

Irokon Better With Glitter
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Crd
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Neri on kookas, tasapainoisesti rakentunut ja hyvällä askelpituudella liikkuva narttu. Neri harrastaa tavoitteellisesti agilityä ja on tällä hetkellä piirua vaille kisavalmis lajissa. Näyttelyissä se on palkittu erinomaisella. Luonteeltaan Neri on hyvin helppo ja sosiaalinen kaupunkikoira, joka on motivoitavissa harrastuksiin niin ruualla kuin leikillä. Se on alustavarma ja laukausvarma. Nerin suku on meritoitunut erittäin monipuolisesti niin näyttelyissä kuin eri koemuodoissakin.
Neri on kantava; alustavalle odotuslistalle mahtuu vielä jokunen sopiva kotiehdokas!

Odotan pentueesta toiminnallisia, hyvärakenteisia ja perusterveitä collieita, joiden kautta saan myös aidosti uutta verta ja jatkomahdollisuuksia kasvatustyöhöni. Etsin pennuille aktiivisia ja yhteyttä pitäviä koteja, joilla olisi mielellään kiinnostusta koiramaisiin harrastuksiin ja Pevisa-tutkimuksiin. Ehdottomasti edellytän mahdollisuutta tarjota koiralle jo pennusta asti runsaasti ja säännöllisesti vapaata liikuntaa, sekä kunnollisen peruskoulutuksen. Narttupennulle etsinnässä koirakokemusta omaava yhteistyökykyinen sijoituskoti.

Jokainen uusi pennunomistaja on tervetullut meidän monipuolisesti pätevään Irokon Teamiin, jossa yhteishenki on hyvä, apua löytyy aina niin arjen haasteisiin kuin tavoitteelliseen harrastamiseenkin, ja tulokset mm. pk-lajeista, Tokosta, agilitystä ja näyttelyistä puhuvat puolestaan. Vuolasvirta-palkinto v. 2018 tästä näkyvänä tunnustuksena.

Kasvattajana pyrin ensisijaisesti painottamaan hyvää koulutettavuutta ja fyysistä sekä henkistä toiminnallisuutta. Tiedustellessasi meiltä pentua, huomioithan olevasi hankkimassa aktiivista palveluskoiraa.
KasvattajaJohanna & Eija Ruottinen Irokon
PaikkakuntaLatovainio
Kotisivuwww.irokon.net
Emailjohanna.ruottinen@irokon.net
Puh+358405838908
Sandcastle's Poker FaceClingstone's Make The PointBell Pepper's Ghost Buster
Shulune Imperial Faberge
Sandcastle's Blushing PinkSandcastle's Zoot Suit
Sandcastle's Tickled Pink
Irokon Better With GlitterSuvituikun Jacky-BearWoolmill's Debrau Jever
Suvituikun Hippolyte
Irokon Nothing But GlitterIrokon Moonlight
Atendus Nothing But Blue