Syntyneet 3.9.2019 - Summerway's

Syntynyt 6 urosta, 3 narttua
Päivitetty 21.10.2019
Pitkäkarvainen collie, Windy Forest's Touch Of Love

Windy Forest's Touch Of Love
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA terveet
Lonkat : B/A terveet
Kyynärpäät : 0/0 terveet

Tenho on todellinen suukkopoika, tutkija ja pohdiskelija sekä kaikkien kaveri. Tenhon sukutaulusta löytyy upeita koiria ja kansainvälisiä multimuotovalioita muun muassa C.I.B Zinnia's the Original ja C.I.B Roxier's Bluexam sekä ihailemani Fi MVA Sinisilkin Leviathan, jonka upeat liikkeet näyttäisi olevan myös Tenholla ja paljon muitakin hienoja koiria kuten C.I.B Irokon Titanium, C.I.B Impress Me Fantazija, C.I.B. Black Gary Grande Dame, C.I.B Windy Forest's Great Blue Love ja ihailemani FI MVA Pandarellan Gigolo. Tenho on ehtinyt käymään kahdessa näyttelyssä ja saanut upeat arvostelut junioriluokasta ja viimeisin tulos oli JUN ERI/2. Tenho on upea yhdistelma huumoria ja älykkyyttä sekä Tenholla on tasapainoinen ja kaunis rakenne.

Pitkäkarvainen collie, Dispiritos Leah Louise a'Flyin

Dispiritos Leah Louise a'Flyin
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA terveet (yksi ripsi ja rihma)
Lonkat : A/A terveet
Kyynärpäät : 0/0 terveet

Tiuku on fiksu, iloinen ja huumorintajuinen sekä erityisen ystävällinen ja ihmisiä rakastava koira, joka on ollut työkaverinani sosiaalialan tehtävissäni ollen täydellinen ystäväkoira ja ihmisten tulkitsija, joka osaa käyttäytyä aina oikein ja tarpeen mukaan. Tiuku on täydellinen aktiivisen, nokkelan ja iloisen luonteensa sekä hienon ryhdikkään ja kauniin rakenteensa vuoksi. Tiukun isänä on upea englannin tuonti ja kansainvälinen mva eli C.I.B. Wicani Dragonsblood, joka on luonteeltaan todellinen King ja toisaalta ihana luoksepäästävä uros ja joka on mielestäni yksi kauneimpia soopeliuroksia, joita olen nähnyt.


Tiukulla on ollut myös yksi pentue aiemmin ja näistä pennuista CEA-terveet silmät olivat 6:lla ja yhdellä eläinlääkärin mukaan peittyvä CH, eli oletus, että aikuisena CEA-terveet silmät kaikilla! Kaikki pennut eläinlääkäri totesi terveiksi eli purennat, yleiskunto, sydämet, lihakset ja nivelet jne... Pennuista yksi on jo käynyt lonkkakuvissa ja tuloksena on ollut terveet lonkat ja silmät. Tiukussa parasta on mahtava luonne ja tasapainoinen, kaunis rakenne.
Pentuja syntyi yhteensä 9, joista on 3 x bluemerlenarttupentuja, 2 x bluemerleurospentuja ja 4 x tricolour urospentuja. Pentuja pääsee katsomaan 29.9. lähtien ja varsinaisen varauksen voi tehdä samalla kertaa. Pennut ovat alustavasti varattuja. Pennut luovutetaan uusiin koteihin la 26.10.2019 lähtien.

Pentueita meillä on ollut 13 kpl 35 vuoden aikana. Pennut lähtevät aina uuteen kotiinsa lääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, matokuurit annettuina seka saavat mukaansa yksilöllisen pentupaketin (sisältyy: ensimmäinen kaulapanta ja remmi, ruokaa, lelu, peti) ja pentuvihkon, jossa on tarkat hoito- ja ruokintaohjeet. Suosittelen lonkkien, silmien, polvien ja kyynärien tarkastusta.Pennut kasvavat alkutaipaleensa kasvattajan luona perheen normaalissa arjessa. Pennut saavat nukkua rauhassa ja toisaalta hereillä ollessaan totutella ihmisten kanssa olemiseen ja leimautua siten hyvin ihmiseen ( ja myös perheen muihin koiriin). Terveellinen ja monipuolinen penturuoka on myös tärkeä osa tervettä kasvua. Kasvattajan tuki pennun perheille koko pennun elämän ajan.

KasvattajaHanni Salo-Auvinen Summerway's
PaikkakuntaSUOMUSJÄRVI (SALO)
Kotisivuwww.kennel-summerway-s.fi
Emailhanni.saloauvinen@gmail.com
Puh0445447340
Windy Forest's Touch Of LoveTrust me FantazijaIrokon Titanium
Impress Me Fantazija
Veralan Julia RobertsWindy Forest's Not So Bad
Logran Believeinangels
Dispiritos Leah Louise a'FlyinWicani DragonsbloodWicani Nighthawk
Mc Leod's All Dressed for Wicani
Wicani Petticoats a'FlyinVan M Music Man at Wicani
Seryphina Silk'n Petticoat's at Wicani

Tiukun pennut, syntyneet 3.9.2019

Bluemerletyttö, varattavissa

Trikkipoika, varattavissa