Syntyneet 11.6.2020 - Leathan Linn

Syntynyt 4 urosta, 2 narttua
Päivitetty 25.6.2020
Pitkäkarvainen collie, Gatefields Hold On Your Dream
FI MVA NO MVA EE MVA KORAD
Gatefields Hold On Your Dream
KoiraNet
Soopeli
Silmät : ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Sammy on muuttanut Suomeen Ruotsista ja tuli osaksi nykyistä laumaansa ollessaan 1,5 vuotias. Sammy elää tällä hetkellä seitsemän uroksen laumassa. Sammy on varmajalkainen ja äänivarma uros ja sen kanssa on äärimmäisen helppo liikkua erilaisissa paikoissa. Se ei stressaannu muutoksista ja asettuu heti taloksi. Sammy harrastaa nykyisessä kodissaan näyttelyitä ja on suorittanut hyväksytysti jäljen peruskokeen Ruotsissa. Sammy on kova käyttämään nenäänsä ja nauttii ihmisen kanssa tekemisestä.

Sammy on ihmisrakas, ahne ja leikkisä uros, joka nauttii suunnattomasti ihmisen läheisyydestä. Sammy liikkuu kauniilla, pitkällä askeleella ja sen turkki on runsaahko, mutta karva on hyvänlaatuista ja heppohoitoista.
Pitkäkarvainen collie, Leathan Linn Quel'Gwaeren-Gwenn
BH
Leathan Linn Quel'Gwaeren-Gwenn
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Nasta on riemastuttavan iloinen ja vilkas narttu, joka rakastaa ihmisiä koko sydämestään. Ihmisten lisäksi Nasta rakastaa ruokaa. Se on hirvittävän ahne ja juuri siitä syystä koirien Heimlichin-ote on tullut tutuksi. Kolmanneksi Nasta rakastaa leluja. Revittäviä leluja, lentäviä leluja, silputtavia leluja... Treeneissä Nasta palkkautuu yhtä hyvin sekä ruualla, että leikillä.

Nastan kanssa harrastetaan päälajina hakua, jossa se onkin jo kisavalmis. Nasta on väsymätön treenikaveri, joka jaksaa toistoja ja yrittää aina parhaansa. Nastan kanssa on erittäin vaivatonta matkustaa, sillä se rentoutuu välittömästi uusissa paikoissa eikä stressaa muutoksista. Nastalla ei ole pelkoja liittyen erilaisiin ääniin, alustoihin taikka portaisiin, se kulkee kaikilla pinnoilla rennosti ja itsevarmana.

Nasta on perusterve, hyvävatsainen koira. Ei iho- tai silmäongelmia. Nastalla on runsahko, karkea turkki, suuret hampaat ja leveä purenta.Nastan emä on luonnetestattu +170, laukauskokematon ja isä +140, laukausvarma.

Myös Nastan suvussa on palveluskoirakentillä menestyneitä koiria. Nastan emänisä Ruffenuff Fokker fellowship, Danilla, on haun voittajaluokasta ykköstulos ja se on luonnetestattu pistein +170, laukausvarma. Danin jälkeläisiä kisaa palveluskoirakentillä (mm. FI KVA Kiiruskan Afternoon Marvel ja HK3 Ruffenuff Twenty Four Seven), agilityssä, tokossa ja rallytokossa.

Nasta on luonnetestattu pistein +155, laukausvarma.
Nasta synnytti kahdeksan pentua, joita menetimme kaksi. Kuudesta pennusta kaksi on narttuja (tricolour ja soopeli). Uroksia on neljä (kaksi soopelia ja kaksi trikkiä)

Pennut kasvavat lapsiperheessä saaden runsaasti kokemuksia erilaisista ihmisistä ja paikoista. Pennut saavat runsaasti vapaata liikuntaa ja ne ruokitaan monipuolisesti raakaruualla ja laadukkaalla kuivaruualla.

Pennut madotetaan useasti ja ne myydään sirutettuina, rekisteröityinä ja pentutarkastettuna. Niiden silmät tutkitaan ja pennut pentutestataan ennen luovutusta. Mukaan jokainen pentu saa kattavan pentupaketin ohjeineen. Kasvattajan tuki seuraa läpi koko pennun elämän.

Kasvattaja on Suomen Collieyhdistysen jäsen, Kennelliiton jäsen ja mukana aktiivisesti SCY:n toiminnassa. Harrastaa pk-lajeja, tokoa ja agilitya.

Etsinnässä mahdolliselle narttupennulle aktiivinen, harrastamisesta kiinnostunut ja yhteistyökykyinen sijoituskoti.
KasvattajaHeini Tammela Leathan Linn
PaikkakuntaIi
Emailheini.tammela@gmail.com
Puh040-5696271
Gatefields Hold On Your DreamGatefields Hot Or WhatGatefields Smart Guy
Sammen's Moon Goddes
Gatefields Gyllene GlädjeLundecock's Pay My Dues
Gatefields Good Ol'days
Leathan Linn Quel'Gwaeren-GwennAbsolute Dynamite of the Windy LandsEssanjay Encore
A Blue Pearl Of The Holy Mountain
Ruffenuff Poetry In MotionRuffenuff Fokker Fellowship
Ruffenuff Much Too Much

Nasta