Suunnitelmissa Kevät 2020 - Leathan Linn

Päivitetty 24.9.2019
Pitkäkarvainen collie, Maple Yard Liam
EE MVA LV MVA TK1 BH
Maple Yard Liam
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Keijo on avoin, iloinen, vauhdikas ja energinen uros, joka syttyy töihin heti. Keijo palkkautuu hyvin sekä ruualla, että leluilla. Erityisesti se nauttii taisteluleikeistä. Keijo on helppo ottaa mukaan minne vain ja se rauhoittuu nopeasti uudessakin paikassa. Keijo on hyvävatsainen, perusterve uros, jolla ei ole alusta- tai ääniarkuuksia.

Keijo kilpailee agilityssä Maxi2-luokassa ja sillä on tokossa TK1-koulutustunnus. Harrastuskaverina Keijo on nopea ja sähäkkä. Keijo on luonnetestattu pistein +172, laukausvarma.

Keijon suvussa on runsaasti menestyneitä harrastuskoiria. Sekä Keijon emä, että isä ovat molemmat Suomen agilityvalioita. Sisaruksista yksi on saavuttanut Suomen rallytokovalion tittelin, yksi kisaa haussa (HK2) ja tokon avoimessa luokassa. Lisäksi kaksi sisarusta kisaa agilityn kolmannessa luokassa. Kaikki sisarukset on kuvattu luustoltaan terveiksi. Keijon emän emä Vekki on Suomen agility-, hyppy- ja tottelevaisuusvalio. Vekin suvussa on myös palveluskoirakentillä menestyneitä koiria (mm. FIN KVA Twilight Moon Incomparab Immo , FIN KVA Twilight Moon Al´Dent De Niro).
Pitkäkarvainen collie, Leathan Linn Quel'Gwaeren-Gwenn
BH
Leathan Linn Quel'Gwaeren-Gwenn
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Nasta on riemastuttavan iloinen ja vilkas narttu, joka rakastaa ihmisiä koko sydämestään. Ihmisten lisäksi Nasta rakastaa ruokaa. Se on hirvittävän ahne ja juuri siitä syystä koirien Heimlichin-ote on tullut tutuksi. Kolmanneksi Nasta rakastaa leluja. Revittäviä leluja, lentäviä leluja, silputtavia leluja... Treeneissä Nasta palkkautuu yhtä hyvin sekä ruualla, että leikillä.

Nastan kanssa harrastetaan päälajina hakua, jossa se onkin jo kisavalmis. Nasta on väsymätön treenikaveri, joka jaksaa toistoja ja yrittää aina parhaansa. Nastan kanssa on erittäin vaivatonta matkustaa, sillä se rentoutuu välittömästi uusissa paikoissa eikä stressaa muutoksista. Nastalla ei ole pelkoja liittyen erilaisiin ääniin, alustoihin taikka portaisiin, se kulkee kaikilla pinnoilla rennosti ja itsevarmana.

Nasta on perusterve, hyvävatsainen koira. Ei iho- tai silmäongelmia. Nastalla on runsahko, karkea turkki, suuret hampaat ja leveä purenta.Nastan emä on luonnetestattu +170, laukauskokematon ja isä +140, laukausvarma.

Myös Nastan suvussa on palveluskoirakentillä menestyneitä koiria. Nastan emänisä Ruffenuff Fokker fellowship, Danilla, on haun voittajaluokasta ykköstulos ja se on luonnetestattu pistein +170, laukausvarma. Danin jälkeläisiä kisaa palveluskoirakentillä (mm. FI KVA Kiiruskan Afternoon Marvel ja HK3 Ruffenuff Twenty Four Seven), agilityssä, tokossa ja rallytokossa.

Nasta on luonnetestattu pistein +155, laukausvarma.
Odotan yhdistelmästä vauhdikkaita, vilkkaita ja sosiaalisia pentuja. Sekä Keijon, että Nastan luonnetestivideot ovat katsottavissa pyydettäessä.

Pennut kasvavat lapsiperheessä saaden runsaasti kokemuksia erilaisista ihmisistä ja paikoista. Pennut saavat runsaasti vapaata liikuntaa ja ne ruokitaan monipuolisesti raakaruualla ja laadukkaalla kuivaruualla.

Pennut madotetaan useasti ja ne myydään sirutettuina, rekisteröityinä ja pentutarkastettuna. Niiden silmät tutkitaan ja pennut pentutestataan ennen luovutusta. Mukaan jokainen pentu saa kattavan pentupaketin ohjeineen. Kasvattajan tuki seuraa läpi koko pennun elämän.

Kasvattaja on Suomen Collieyhdistysen jäsen, Kennelliiton jäsen ja mukana aktiivisesti SCY:n toiminnassa. Harrastaa pk-lajeja, tokoa ja agilitya.

Etsinnässä mahdolliselle narttupennulle aktiivinen, harrastamisesta kiinnostunut ja yhteistyökykyinen sijoituskoti.
KasvattajaHeini Tammela Leathan Linn
PaikkakuntaIi
Emailheini.tammela@gmail.com
Puh040-5696271
Maple Yard LiamMaple Yard Glen ClovaSaviniityn Iivari
Maple Yard Daiquiri
Maple Yard Chupa ChupsBrantastigs Albin
Purple Pearl's Illusia
Leathan Linn Quel'Gwaeren-GwennAbsolute Dynamite of the Windy LandsEssanjay Encore
A Blue Pearl Of The Holy Mountain
Ruffenuff Poetry In MotionRuffenuff Fokker Fellowship
Ruffenuff Much Too Much

Nasta

Keijo