eng | etusivu | kasvattajia
  
PENTUEET > syntyneet | odotettavissa | suunnitelmissa

Odotettavissa

Amorwood's
Kesäkuun alkupuolella
Crinoid's
Kesä-heinäkuun vaihde 2019
Glorious Black
Heinäkuu 2019
Merry Moonray's
Heinäkuun puoliväli
Merry Moonray's
Heinäkuun loppu 2019
Millake's
Heinäkuun lopulla 2019
Samuways
Vko 26
Silverlady´s
Juhannusviikko 2019
Twilight Moon
Toukokuu 2019
Windy Forest's
Elokuun alussa 2019
Päivitetty 1.6.2019

Odotettavissa

Vko 26

Pitkäkarvainen collie, Glorious Black Silver Joy

Glorious Black Silver Joy
KoiraNet

Tricolour

Silmät : Terveet
Lonkat : A/A
Kyynärät : 0/0

Jalosta omistajaperheen sanoin. "Jalo on erinomaisen kiltti, sosiaalinen, utelias ja hellyyttä rakastava. Rakastaa lapsia, lasten kanssa touhuamista ja käsiteltävänä olemista. On kaikessa perheen elämässä mukana ja kysymys jota hän tauotta esittää on: Mitä me tehdään seuraavaksi yhdessä? Jalo on äärimmäisen ihmis- ja eläinrakas. Parhautta hänelle on mökkeily metsä- ja etsintäretkineen, veneily, toisten koirien (tai minkä vain eläinten) kanssa leikkiminen sekä nosework-harrastelu. Veto- ja keppileikit maistuvat myös. Rakastaa koiraisoveljensä härnäämistä. Parasta Jalossa on lempeys, koulutettavuus ja paikoin salamannopea kiihtyvyys. Koulutustilanteissa korostuu miellyttämishalu, yhdessä tekemisen riemu. Jalo palkkautuu sosiaalisesti erittäin hyvin.

Rakenteeltaan (ja luonteeltaankin) Jalo on pitkänmatkan juoksija; kevyt, kestävä ja erittäin ketterä. Huima kehonhallinta. Korvat on upeat, katse kaunis, turkin pigmentti syvä. Kaunis hännän kantaminen. Jalolla ei ole minkäänlaisia ääni- tai alusta-arkuuksia. Jalo ei hätäänny mistään ja on erittäin sopeutuva. Jalo on arvosteltu näyttelyissä arvosanalla ERI.


Jalo on arjessa maailman helpoin koira - avoin, iloinen, rohkea - kaikkien kaveri! Unelmakoira perheessä, jossa tilanteet muuttuvat sekunnin murto-osassa ja koirat kiitävät kaikessa mukana."

Pitkäkarvainen collie, Merry Moonray's Double Diva

Merry Moonray's Double Diva
KoiraNet

Tricolour

Silmät : CRD
Lonkat : A/A
Kyynärät : 0/0

Diiva on todella ahne, miellyttämisenhaluinen, ketterä, hyvämahainen ja koirasosiaalinen, kooltaan hieman keskikokoista pienempi, syvällä turkin pigmentillä varustettu narttu. Diiva sopeutuu erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin eikä Diivalla ole esiintynyt minkäänlaisia alusta-arkuuksia. Diiva on pallohullu ja innostuu myös vetoleikeistä vaikka perusluonteeltaan onkin rauhallinen ja harkitsevainen. Diiva harrastaa mm. hevosten mukana maastossa retkeilyä ja syksyisin hirvimetsällä käyntiä.

Geneettisesti Diiva on DM:n ja MDR 1:n osalta kantaja. Diivalla on täydellinen purukalusto/ purenta ja "luomukorvat". Diiva on arvosteltu näyttelyissä arvosanalla ERI.

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, silmätarkastettuina, madotettuina, sirutettuina ja rekisteröityinä ensisijaisesti kotikoiriksi perheisiin joissa panostetaan siihen että koirasta tulee yhteiskuntakelpoinen ja sille tarjotaan paljon vapaata liikuntaa.


Pentuja odotetaan syntyväksi vkolla 26. Pennut tulevat tottumaan kissaan, toiseen koiraan ja lapsiin. Vastaan mielelläni tiedusteluihin puhelimitse, iltaisin klo 17-22.

***Diiva ultrattu kantavaksi!*** Narttupentu mahdollisesti sijoitetaan Pohjois-Pohjanmaan alueelle.
Kasvattaja :Kati Vierimaa
Paikkakunta :Liminka
Email :kativierimaa@gmail.com
Puh :0408443132
  Yhdistelmä KoiraNetissä
 
Glorious Black Silver JoyIrokon SilverstarGatefields Magical Player
Irokon Starshine
Kiiruskan Afternoon Ka-BoomRuffenuff Fokker Fellowship
Sidelight's Arenal
Merry Moonray's Double DivaMerry Moonray's Marlon BrandoWay To Win Fantazija
Merry Moonray's Drama Queen
Merry Moonray's Double the DramaSay Wof Con Fuoco
Merry Moonray's Blue Roulette

 

Ylläpitäjä, kysymykset ja muutokset : Kaarina Pesonen
Teknisissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla elina @ haukotus.net.

Oletko pentueen kasvattaja ja haluat tunnukset voidaksesi päivittää pentueen tietoja?
Laita sähköpostia ylläpitäjälle.