etusivu | kasvattajia
  
PENTUEET > syntyneet | odotettavissa | suunnitelmissa

Ohjeita

Kuvan lisääminen:

Kuvan tulee olla jo näkyvillä tai saatavilla netissä, jotta sen voi lisätä pentusivulle. Ottakaa huomioon, että käytätte kuvia joiden käyttöön teillä on lupa, mielellään sellaisia, jotka ovat teidän omilla kotisivuillanne jo näkyvissä.

Kuvan osoitteen netissä saa selville menemällä halutun kuvan sisältävälle sivulle, klikkaamalla kuvan päällä hiiren oikealla napilla ja valitsemalla listasta kuvan ominaisuudet (properties). Ominaisuudet avatuvat yleensä pikkuikkunaan, jossa näkyy kuvan osoite (address/url). Kopioi kuvan osoite siitä ja liitä se sitten 'Kuvan osoite netissä:' -kenttään pentueen lisäys- tai muokkaussivulla.

Kuva voi olla sivulla taustakuvana, jolloin sille ei saa esille ominaisuuksia ja kuvan osoite tulee selvittää muuta kautta.

Jos kuvan osoitetta ei saa selville, 'Kuvan osoite netissä:' -kenttä kannattaa jättää tyhjäksi. Pyrin kyllä korjaamaan virheellisiä osoitteita, jos niitä satun huomaamaan, mutta pyytäkää mielummin sähköpostilla apua, kuin luotatte siihen että huomaan virheen. :)


Ylläpitäjä, kysymykset ja muutokset : Kaarina Pesonen
Teknisissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla elina @ haukotus.net.