etusivu | kasvattajia
  
PENTUEET > syntyneet | odotettavissa | suunnitelmissa

Pitkäkarvaisten collieiden pentuesivustosta

Sivustolle on koottu suomalaisten kasvattajien pitkäkarvaisten collieiden pentueita.

Pentueita kerätessä tallennetaan tietokantaan tiedot pentueen vanhemmista sekä kasvattajasta. Tietosuojaseloste ja henkilörekisteriseloste.

Osa pentueista on sivuston ylläpitäjän lisäämiä, osa pentueen kasvattajan tai muun pentueeseen liittyvän ihmisen esim. uroksen omistajan. Kasvattajat voivat lisätä kuvia pentueisiin ja muokauta pentueita käyttäjätunnuksillaan, jotka saa pentueen lisänneeltä henkilöltä tai jos ko. henkilöä ei tavoiteta niin järjestelmän ylläpitäjältä.

Ylläpitäjän järjestelmään lisäämissä pentueissa ei ole vanhempien kuvia, eikä lisätietoa pentueista, johtuen tekijänoikeudellisista syistä. KYSY ROHKEASTI TUNNUKSET PENTUEELLESI JOS HALUAT MUOKATA TIETOJA TAI LISÄTÄ KUVIA!

Ilmoituksen poisto ylläpidon toimesta
Pentueilmoitus poistetaan automaattisesti sivustolta, kun pentue on yli 4kk vanha eikä ilmoitusta ole päivitetty kuukauteen. Kaikki pentuetiedot poistetaan, kun ko. pentue on yli 6kk vanha, jonka jälkeen tiedon kotia etsivistä voi lisätä foorumille.
Pentue poistetaan myös, jos kasvattajan kotisivuilta käy ilmi, että kaikki pennut ovat löytäneet kodit ja pentue on jo yli 2kk vanha.

Yli vuoden vanhat päivittämättömät suunnitelmat poistetaan sivustolta vanhentuneina.

Voit poistaa pentueen sivuilta itse, mutta pentueen tietojen poistaminen onnistuu myös lähettämällä minulle sähköpostia, jos et tiedä tunnuksia tai olet unohtanut ne ja haluat pentueen poistettavaksi sivustolta.

Ylläpitäjän lisäämiin pentueisiin saa kasvattaja halutessaan käyttäjätunnukset päivityksiä ja lisäyksiä varten ottamalla yhteyttä sähköpostilla.

Lisättyjen pentueiden käyttäjätunnukset voidaan vaihtaa lähettämällä haluttu tunnus ja salasana järjestelmän ylläpitäjälle sähköpostilla. Kerro samalla mitkä pentueet halutaan uusille tunnuksille. Myös unohtuneet tunnukset ja salasanat saa sähköpostilla yhteyttä ottamalla.

Sivusto on yksityinen projekti, joten sen sisällön oikeellisuutta ei taata. Sitä kuitenkin pyritään aktiivisesti ylläpitämään ja tarkkailemaan, että ihan mitään täysin virtuaalista ei sivuille ilmestyisi.

Huomioikaa kuvien käytössä tekijänoikeudet!

Kiitokset kaikille aktiivisille sivuston käyttäjille ja järjestelmään pentueensa lisänneille kasvattajille.

Kaarina Pesonen - pitkäkarvasivuston ylläpitäjä, ensisijaisesti sivuston päivittämisestä vastaava!

Elina Riipi elina@haukotus.net - järjestelmän ylläpitäjä, vain tekniset ongelmat. Ei turhia yhteydenottoja koskien sivuston sisältöä, kiitos.


Ylläpitäjä, kysymykset ja muutokset : Kaarina Pesonen
Teknisissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla elina @ haukotus.net.